Šta je novo?

Counter- Strike 2

Ja ih vidim vise nego u CS GO.

Sta se dobija prime statusom tacno? Da li se ide na bolje servere sa manje cheater-a ili...?
I koliko traje taj prime?
Pojma nemam kako to funkcionise

Nisi F2P igrač i na Valve serverima imaš manju vjerovatnoću igranja sa cheaterima i dječurlijom ako igraš isključivo ranked mečeve.

Na standard casual je bilo da sam cekao i do 5 min da se nadje server i partija, gde je svaka treca partija imala preociglednog wh korisnika.
Uzeo sinoc prime i sada skoro instant upadam u partije, bese samo jedna partija gde mi jedan lik bio sumnjiv ali nista ocigledno.
Timovi vise komuniciraju preko voip i organizovaniji su ali ima i vise toksicnosti.
U sustini je dosta bolje sa prime.

Ima toksicnosti, toga ce uvek biti. I ja sam ponekad toksiacan, priznajem. Problem je i u sistemu matchmaking, uvek se team sastoji od 1/2 slaba igraca, koja ne znaju osnovna pravila. Kada pokusas da ga naucis, lepo mu objasnis, on te na kraju ubije ili se naljuti(mala deca) i troluje game.

Ponekad covek sedne da odigra 2-3 dobre partije, a kada mu dodju ovakvi, svega mu je dosta.....

Mrzim ih i ja , ali ova tvrdnja na zalost nije tacna , i u cs2 ima citera
Juce sam igrao sa likom iz rusije je i dok je bio stari cs go lik kako provirimo svaki metak u glavu, on sam nas pobije svu petoricu. Juce nije imao ni tri ubistva nema cit i ne zna da igra ovo pricam iz kompetitiv gde se igra za rank. Ja ovde vise puta pitao hoce neko da napravimo ekipu da igramo kompetitiv, ali nece niko. Da sam trazio da mi neko kupi 3070 grafiku pre bi se neko javio 🤣
Ima toksicnosti, toga ce uvek biti. I ja sam ponekad toksiacan, priznajem. Problem je i u sistemu matchmaking, uvek se team sastoji od 1/2 slaba igraca, koja ne znaju osnovna pravila. Kada pokusas da ga naucis, lepo mu objasnis, on te na kraju ubije ili se naljuti(mala deca) i troluje game.

Ponekad covek sedne da odigra 2-3 dobre partije, a kada mu dodju ovakvi, svega mu je dosta.....
Zamisli kad udjem u kompetitiv da igram i krene igra a u njoj se zadesi rus, turcin i ukrainac, pa krene svadja psovanje jedan ubije dobije ban na 30m ova dvojca nastave svadju i ovaj ga kokne, dobije ban treci bude kikovan i nas svojca ostanemo i igramo sa njih 5 haha.
I kako da napredujes u ranku nikako

Da da show je sa Turcima bio sinoc. Prozivke da smo rasisti itd…

Vama je trust factor baš loš kad dobijate takve likove.

Kako moze biti los ne citujem nikog ne vredjam, samo igram i nista vise

Čak i kad igram unranked mečeve, nije bilo svađanja i vrijeđanja u timu. Vidjeću preksoutra kakva je situacija u CS2.

Da li neko mozda zna kako da se resim prokletog BSOD-a, koji mi se od ove godine konstantno desava dok sam igrao CSGO i sad CS2? Znaci nepodnosljivo je, ukoci mi ceo komp, flešira steam, konstantno neki validating i downloading content. Malopre sam se kalibrirao, kresalo, nisam mogao da se rekonektujem i na kraju mi valve uzme 1000 ovih poena uz poruku "Next game is relegation match"....

Da li neko mozda zna kako da se resim prokletog BSOD-a, koji mi se od ove godine konstantno desava dok sam igrao CSGO i sad CS2? Znaci nepodnosljivo je, ukoci mi ceo komp, flešira steam, konstantno neki validating i downloading content. Malopre sam se kalibrirao, kresalo, nisam mogao da se rekonektujem i na kraju mi valve uzme 1000 ovih poena uz poruku "Next game is relegation match"....
Okaci dmp fajlove iz C:\Windows\LiveKernelReports

nakon 2 mjeseca upali csgo kad ono updejt na cs2..krenu igrati i nikako mi se ne dopada od pokreta, zvukova, oruzje, awp seta ko pijan...komande u konzoli ne rade...sta je ovo..dodje mi da se vrnem na 1.6..

Svako vece je ozbiljna guzva na serverima, bude preko 1 mil. aktivnih igraca pa se desava da nije uvek lako iz prve uci u partiju na recimo casual. Kako sada stvari stoje igra je 2x ispred prve sledece na Steam po broju aktivnih igraca. Videcemo kako stvari stoje za 2-3 meseca.

Ima cheatova ljudi, ne bulaznite. Juce sam gledao lika dok sam cekao da se zavrsi partija, perfektno je pratio lika kroz dim i samo redjao headshotove (koji se nenormalno lako postizu u ovom CS2).
Jel primetio neko ovaj glitch na Palermu? Kao da je neki razvuceni poligon koji viri i uvek je na tom mestu.

unknown_2023.10.02-20.54.png

Prebaci tastaturu na engleski i radice ti konzola u cs 2
prebacio sam je..zivim u uk..

rate, max fps, show fps radi..sve ostale sto sam upotrebljavao u csgo ne rade..net graph unknown command...ocigledno ukinuli da neb narod skonto da i dalje igra na tick 64..

dok nisam zaboravio...citera ima i dalje takodje na prajm...imo sam dva racuna, jedan za prajm jedan bez prajm tj da mogu igrati sa non prajm igracima...vise banuju kad odradis report non prajm igrace, nego prajm...a i citeri na non prajm su vecinom iz csgo administracije koji su rastjerivali non prajmere...imo sam par slucajeva gdje citer se rasprica pa u fazonu ej ja vas malo drndam sa wh sto neb presli na prajm...sve je to njihova taktika..

Poslednja izmena:
prebacio sam je..zivim u uk..

rate, max fps, show fps radi..sve ostale sto sam upotrebljavao u csgo ne rade..net graph unknown command...ocigledno ukinuli da neb narod skonto da i dalje igra na tick 64..

dok nisam zaboravio...citera ima i dalje takodje na prajm...imo sam dva racuna, jedan za prajm jedan bez prajm tj da mogu igrati sa non prajm igracima...vise banuju kad odradis report non prajm igrace, nego prajm...a i citeri na non prajm su vecinom iz csgo administracije koji su rastjerivali non prajmere...imo sam par slucajeva gdje citer se rasprica pa u fazonu ej ja vas malo drndam sa wh sto neb presli na prajm...sve je to njihova taktika..

Svako na voice chatu se može lažno predstaviti da radi za Valve. Samo neki shvate da su prevareni kad im tako otmu nalog.

Zanima me kako ih ne uhvate sa citom i banuju, u cemu je tu fora da ih ne banuju

Zanima me kako ih ne uhvate sa citom i banuju, u cemu je tu fora da ih ne banuju
Mozda nema cit, mozda samo dobro igra? Iskustvo igranja na lokalnim serverima: kada covek igra malo bolje, odmah dobija ban od admina.

Admin je u fazonu: "Ti ces mene da ucis, ja igram CS 20 godina". Samo sto nije isto igrati 5vs5 i casual 20vs20.

Recimi u cs go 2 na kojim serverima igrate ?
Hocu i ja da igram tu, ja ne znam servere jedino gde igram je kompetitiv

Za sada mi je prijatan novi CS. Prijatniji je za oko i gameplay je gladji.
Zanima i mene da li ima nekih servera gde se igra 20vs20, nikad nisam zalazio po tim serverima a sinoc kada sam gledao u browseru, uvek su bili puni.

Ja htedoh da odigram DM, klansko sam prestao da igram pre 20 godina, a ovo volim da se raspucavam sat dva i to je to. Naravno da probam ništa, čekao par minuta, leba nema i izašao... Bilo je oko 11 uveče.

Neko rece nema citera. Ne da ih ima nego ih nikad vise nije bilo. Ocigledno uopste ne banuju jer su u fazonu da "nemoze da se cituje". Ozbiljan problem jer je prosto neverovatno da su 10+ godina radili na igri i nisu u stanju da rese citere. Svaka cast na trudu i zalaganju.

Ili opet treniraju modele za VAC net. Jedino im je rješenje da kao Valorant koriste kernel-mode drajver za zaštitu od cheatova. Ili da se igra na Faceit i sličnim servisima.

Kako kod, trenutno stanje je ocajno. Bukvalno ubija volju za igranjem.

Nazad
Vrh Dno