Nema citera u cs go 2 ima novu zastitu, jos nisu napravili cit za cs2. A ko udje sa stari cit u cs 2 ide banUpravo tako, dobijas matchmaking samo sa igracima koji imaju prime, manja verovatnoca cheater-a u igru, traje zauvek.
Mrzim citere
Nema citera u cs go 2 ima novu zastitu, jos nisu napravili cit za cs2. A ko udje sa stari cit u cs 2 ide banUpravo tako, dobijas matchmaking samo sa igracima koji imaju prime, manja verovatnoca cheater-a u igru, traje zauvek.
Mrzim ih i ja , ali ova tvrdnja na zalost nije tacna , i u cs2 ima citeraNema citera u cs go 2 ima novu zastitu, jos nisu napravili cit za cs2. A ko udje sa stari cit u cs 2 ide ban
Mrzim citere
Sta se dobija prime statusom tacno? Da li se ide na bolje servere sa manje cheater-a ili...?
I koliko traje taj prime?
Pojma nemam kako to funkcionise
Juce sam igrao sa likom iz rusije je i dok je bio stari cs go lik kako provirimo svaki metak u glavu, on sam nas pobije svu petoricu. Juce nije imao ni tri ubistva nema cit i ne zna da igra ovo pricam iz kompetitiv gde se igra za rank. Ja ovde vise puta pitao hoce neko da napravimo ekipu da igramo kompetitiv, ali nece niko. Da sam trazio da mi neko kupi 3070 grafiku pre bi se neko javio 🤣Mrzim ih i ja , ali ova tvrdnja na zalost nije tacna , i u cs2 ima citera
Zamisli kad udjem u kompetitiv da igram i krene igra a u njoj se zadesi rus, turcin i ukrainac, pa krene svadja psovanje jedan ubije dobije ban na 30m ova dvojca nastave svadju i ovaj ga kokne, dobije ban treci bude kikovan i nas svojca ostanemo i igramo sa njih 5 haha.Ima toksicnosti, toga ce uvek biti. I ja sam ponekad toksiacan, priznajem. Problem je i u sistemu matchmaking, uvek se team sastoji od 1/2 slaba igraca, koja ne znaju osnovna pravila. Kada pokusas da ga naucis, lepo mu objasnis, on te na kraju ubije ili se naljuti(mala deca) i troluje game.
Ponekad covek sedne da odigra 2-3 dobre partije, a kada mu dodju ovakvi, svega mu je dosta.....
Kako moze biti los ne citujem nikog ne vredjam, samo igram i nista viseVama je trust factor baš loš kad dobijate takve likove.
Kako moze biti los ne citujem nikog ne vredjam, samo igram i nista vise
Okaci dmp fajlove iz C:\Windows\LiveKernelReportsDa li neko mozda zna kako da se resim prokletog BSOD-a, koji mi se od ove godine konstantno desava dok sam igrao CSGO i sad CS2? Znaci nepodnosljivo je, ukoci mi ceo komp, flešira steam, konstantno neki validating i downloading content. Malopre sam se kalibrirao, kresalo, nisam mogao da se rekonektujem i na kraju mi valve uzme 1000 ovih poena uz poruku "Next game is relegation match"....
Prebaci tastaturu na engleski i radice ti konzola u cs 2nakon 2 mjeseca upali csgo kad ono updejt na cs2..krenu igrati i nikako mi se ne dopada od pokreta, zvukova, oruzje, awp seta ko pijan...komande u konzoli ne rade...sta je ovo..dodje mi da se vrnem na 1.6..
prebacio sam je..zivim u uk..Prebaci tastaturu na engleski i radice ti konzola u cs 2
prebacio sam je..zivim u uk..
rate, max fps, show fps radi..sve ostale sto sam upotrebljavao u csgo ne rade..net graph unknown command...ocigledno ukinuli da neb narod skonto da i dalje igra na tick 64..
dok nisam zaboravio...citera ima i dalje takodje na prajm...imo sam dva racuna, jedan za prajm jedan bez prajm tj da mogu igrati sa non prajm igracima...vise banuju kad odradis report non prajm igrace, nego prajm...a i citeri na non prajm su vecinom iz csgo administracije koji su rastjerivali non prajmere...imo sam par slucajeva gdje citer se rasprica pa u fazonu ej ja vas malo drndam sa wh sto neb presli na prajm...sve je to njihova taktika..
Mozda nema cit, mozda samo dobro igra? Iskustvo igranja na lokalnim serverima: kada covek igra malo bolje, odmah dobija ban od admina.Zanima me kako ih ne uhvate sa citom i banuju, u cemu je tu fora da ih ne banuju
Kad bi znao gde zive citeri otiso bi naterao bi ga da pojede misa. Koliko me ti ljudi izludjuju i nervirajuKako kod, trenutno stanje je ocajno. Bukvalno ubija volju za igranjem.