Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Pozdrav ljudi :smoke: Zna li neko nesto o ovim zvucnicima? da ih slucajno mozda neko ne poseduje pa da baci neki komentar ili review?
Ustvari, interesuje me mogu li se uopste naci u Srbiji, koliko sam guglao, kod nas ih nema?
Planiram da ih uzmem u Rumuniji za nedelju-dve, jer se kod nas naravno ne mogu nabaviti (kao sto je i slucaj sa svim dobrim zvucnicima )
Uzivo ih jos nisam cuo ali u reviewima sirom neta govore sve najbolje, pa i da zvuce bolje od Logitecha Z5500 :-devil-:
Tamo su oko 210-250 evra, a ako ti je cimanje van zemlje, u istom cenovnom rangu kod nas mozes da uzmes LOGITECH Z623 (mada sumnjam im je i kvalitet zvuka slican)
Mozda bi dobro resenje bio neki polovni logitech z-2300, ako ima da se nadje
Ja sam svojevremeno izmenjao brdo 2.1 sistema. Logitech Z-2300 definitivno ne bih uzimao jer sateliti daju jako plitak zvuk, bass je dobar. Ne znam za Logitech Z623, ali pretpostavljam da je to identican sistem samo prepakovan u novu plastiku
Bitno mi je informacija gde ih ima, hvala ti Ako ih pazaris u naredne dve nedelje javi utiske. Ja planiram kupovinu za nekih mesec dana.
Pejo verovatno mislis na ovaj model http://www.edifier-international.com/products/edifier-multimedia/s730
Pisalo se o njima na ovom forumu cini mi se, ali opet ovaj nas Srbistan.... ponuda 2.1 sistema (iole ozbiljnih) je katastrofa! Za Bose C3 nisam nesto puno guglao, mada sam cuo samo glasine da zaista vredi svaki dinar.
Nisam mislio ovde, rekao je da kupuje u Rumuniji.
Ah, sad vidim da si ti otvorio temu ... Pa šta reći, beda je ovde po tom pitanju, izbor zvučnika nikada nije bio gori.
Potpuno se slazem. Pre 4-5 godina izbog je bio mnogo bolji, H-300, MX5021, PT6021, ATP3.. ovi novi modeli "naslednici" su krsh! a, opet Microlab zvucnici kod nas postali skupi, mada i nemaju neku konkurenciju pa im se moze. Nista, nema druge nego traziti "preko"
Tako pricaju i za logitech, navodno je z2300 super, a z623 vec ima primetan pad kvaliteta :trust: O Bose-u sam iz reviewa uglavnom stekao utisak da su preskupi za ono sto pruzaju, ovaj gore Edifier je za mene preskup ali kazu da je dosta dobar, a Microlab - kako koji (mada se cudim sto ih uopste ima kod nas :S: ) . Da imam pare za bacanje uzeo bih Corsair, Klipsch i Edifier i detaljno ih istestirao , ali ovako mi se cini da corsair ima najbolji odnos cene i kvaliteta.