Šta je novo?

Corsair SP2500 2.1

honda

Slavan
Učlanjen(a)
22.11.2006
Poena
319
Pozdrav ljudi :smoke: Zna li neko nesto o ovim zvucnicima? da ih slucajno mozda neko ne poseduje pa da baci neki komentar ili review?
Ustvari, interesuje me mogu li se uopste naci u Srbiji, koliko sam guglao, kod nas ih nema?

Planiram da ih uzmem u Rumuniji za nedelju-dve, jer se kod nas naravno ne mogu nabaviti (kao sto je i slucaj sa svim dobrim zvucnicima :p)

Uzivo ih jos nisam cuo ali u reviewima sirom neta govore sve najbolje, pa i da zvuce bolje od Logitecha Z5500 :-devil-:

Tamo su oko 210-250 evra, a ako ti je cimanje van zemlje, u istom cenovnom rangu kod nas mozes da uzmes LOGITECH Z623 (mada sumnjam im je i kvalitet zvuka slican)

Mozda bi dobro resenje bio neki polovni logitech z-2300, ako ima da se nadje

@Sasa022

Mislis da ne vrede tih para?

@Insomnium X

Ja sam svojevremeno izmenjao brdo 2.1 sistema. Logitech Z-2300 definitivno ne bih uzimao jer sateliti daju jako plitak zvuk, bass je dobar. Ne znam za Logitech Z623, ali pretpostavljam da je to identican sistem samo prepakovan u novu plastiku :)
Bitno mi je informacija gde ih ima, hvala ti :) Ako ih pazaris u naredne dve nedelje javi utiske. Ja planiram kupovinu za nekih mesec dana.

Možda je bolje potražiti neki Edifier u istom cenovnom rangu ili Bose Companion 3.

Poslednja izmena:
Nisam mislio ovde, rekao je da kupuje u Rumuniji.:)
Ah, sad vidim da si ti otvorio temu ... Pa šta reći, beda je ovde po tom pitanju, izbor zvučnika nikada nije bio gori.

Poslednja izmena:
Potpuno se slazem. Pre 4-5 godina izbog je bio mnogo bolji, H-300, MX5021, PT6021, ATP3.. ovi novi modeli "naslednici" su krsh! a, opet Microlab zvucnici kod nas postali skupi, mada i nemaju neku konkurenciju pa im se moze. Nista, nema druge nego traziti "preko" :D

ovi novi modeli "naslednici" su krsh!

Tako pricaju i za logitech, navodno je z2300 super, a z623 vec ima primetan pad kvaliteta :trust: O Bose-u sam iz reviewa uglavnom stekao utisak da su preskupi za ono sto pruzaju, ovaj gore Edifier je za mene preskup ali kazu da je dosta dobar, a Microlab - kako koji (mada se cudim sto ih uopste ima kod nas :S: ) . Da imam pare za bacanje uzeo bih Corsair, Klipsch i Edifier i detaljno ih istestirao :D, ali ovako mi se cini da corsair ima najbolji odnos cene i kvaliteta.

Ako budem uzeo javljam da li valjaju :)

javi i napravi neki mali test, ako ih ja do tad ne nabavim :D

Nazalost, kupovina je odlozena do daljeg :(
U medjuvremenu sam skupio dovoljno i za Bose 5, ali i dalje planiram Corsair, toliko su dobri :D

Kolega, javi utiske ako budes uzeo njih ili neke slicne

Vrh Dno