Šta je novo?

Corsair Obsidian 800D

ymiljan

Čuven
Učlanjen(a)
26.02.2002
Poena
620
Gde?

Na spisku izgleda ga ima samo kod Gigatrona, a oni su me već dva puta uputili da zovem za 2-3 nedelje. Ups... upravo sam video da su ga skinuli iz ponude...

Da li ga ima negde kod nas?

I mene zanima gde ima ovo kućište. Ako neko ima bilo kakvu informaciju bio bih zahvalan.

Obratite se Chinaskom u BH mozda moze da Vam nabavi.

stara prica i dalje vazi. za takav high end mora da se ostavi kapara i onda nije problem gotovo nista nabaviti. kako nam poslednji uvoz iz inostranstva upravo pristize moracete da se strpite par nedelja ali kao sto rekoh, dobavljivo je kuciste.

cek jeli to moze za bilo sta da se ostavi kapara da se nabavi?

u teoriji moze. u praksi, ako trazis nesto sto ima samo u Americi uvoz toga bi te toliko kostao da ti se ne bi isplatilo da ti ga donosimo. za stvari koje se mogu naci po Evropi koje uvozimo ili koje se mogu nabaviti bi mogao da ocekujes realnu i dobru cenu. pre nekog vremena useru kizzam smo dovukli neki cetvorostruki radijator i izaslo ga je jeftinije nego kada mu je prijatelj doneo iz Nemacke i to jedno 30% jeftinije, tako da...

pa nisam ni mislio cak iz usa :D
hvala za info

Kolika bi cena bila kod nas?

prosli put je bila oko 26k din, a za mesec dana bi mozda bila oko 28k din. ali ne mogu da ti garantujem.

Vrh Dno