Šta je novo?

Corsair HX850

garson

Slavan
VIP član
Učlanjen(a)
20.05.2006
Poena
469
Posle duze vremena cekanja na modularno Corsair napajanje jace od 620 a slabije od 1000W stigao je HX850 (i slabiji HX750).:)

Nova, sjajna CWT DSG platforma, sa fanstasticnom efikasnoscu (do 91%) i DC-to-DC dizajnom. :) Rame uz rame sa Antec SG-850, CP-850 i Seasonic M12D. ,)

Review@jonnyGURU

dscf1039.jpg
dscf1045q.jpg

Poslednja izmena:
Posle duze vremena cekanja na modularno Corsair napajanje jace od 620 a slabije od 1000W stigao je HX850 (i slabiji HX750).:)

Nova, sjajna CWT DSG platforma, sa fanstasticnom efikasnoscu (do 91%) i DC-to-DC dizajnom. :) Rame uz rame sa Antec SG-850, CP-850 i Seasonic M12D. ,)

Review@jonnyGURU

Odlicno. Posto mi je crkao OCZ eto alternative. Pitanje je samo kad ce stici kod nas , 2011? :D

Poslednja izmena od urednika:
Ma bjutiful, nema sta, + 7 god. garancije, kida, ali ko zna kada cemo ga videti ovde i po kojoj ceni...

pa racunaj 200€ :)

Sve sve, ali mene kablovi slim posebno pale!!!

Glupavi slim kablovi se teze zavijaju, lako im se ostecuje izolacija.

MA nema veze, ima nas koji to jednom podesimo i posle godinama ne cackamo ;)

Meni se ne dopada to sto nisu ostavili vise modularnih kablova...naravno, odnosi se na ove sa zastitom koji izviru iz napajanja.

Pa ti onda uzmi hx750, na njemu nema 2x6pin iz napajanja.
Ako imas samo jednu graficku, po meni je hx850 bolje rjesenje jer svakako moras iskoristiti 2x6+2pin, tako da jos dodas samo jedan modularni kabal za sata uredjaje, na kraju ti ostane samo 4pin cpu :)

Vrh Dno