Šta je novo?

Corrupted cabinet file??

Trbonja

Čuven
Učlanjen(a)
17.09.2002
Poena
619
Pomagajte ljudi 🙁

Odem kod drugara i pokusam da instaliram par igara. Svaki put kad instalacija krene da otvara neki CAB fajl prijavi mi gresku corrupted cabinet file i kaze mi da je alternativni problem mali swap file., koji je inace bio 1,5GB.

Prvo sam pomislio da je do XP-a, pa instaliram W2k ( dve verzije i ni jedna ne pomaze ). Posto je bio isti problem, posumnjam na hardver. Probam drugu memoriju - isto se ponasa. Prosetam je kroz slotove - isto.

Mislim da je u pitanju neispravna ploca, ali bih hteo da cujem vase misljenje. Napomenuo bih da ima i problema sa rezanjem (NEC 16x nece da reze brze od 8x)

Konfiguracija je:
ASUS A7v133 - C
Athlon 1600+ (Palomino)
512MB RAM
Ostalo nebitno.

Najcesci problem u takvim situacijama je memorija (ili je neispravna ili OC). Posto si je vec setao po slotovima pokusaj da joj oboris setovanja i eventualno downclock masine ako je nesto OC.
E sad, sumnjam da rezac ima direktno veze sa memorijom, ali je moguce da je zaista problem do ploce. Ako imas mogucnosti proveri tu plocu sa svojim ili nekim drugim proverenim komponentama...

Mislio sam i na to, pa sam i pogledao da nije overklokovana memorija. Nije bila, ali sam je ipak usporio, sto i nije imalo efekta. Probana je i stara memorija i memorija koja je sigurno ispravna (provereno). Jedino mi nije palo na pamet da downklokujem procesor, pa da vidim da nije to u pitanju.

Nazad
Vrh Dno