Šta je novo?

Corning introduces Gorilla Glass 3, promises ape-sized improvements in durability

Emix

Čuven
Učlanjen(a)
26.03.2011
Poena
570
gg3prgraphics113012-11.jpg

http://www.engadget.com/2013/01/03/corning-gorilla-glass-3/

Tako su i za gg2 pricali pa meni ispao sa metar na parket i rascvetao se totalno.
Znam da gg nije otporan na padove,ali citao sam gde je ljudima telefone ispadao s 20 cm na parket i pucao,tako da ovo je cist marketing a gg ce biti isto ako ne i gore staklo od prethodnika.

Otporan je na frontalne padove, ali već teže izdržava padove na ivicu.

Pa to,ista prica kao sa gg2.
Onaj na klipu sa htc one x kuca ekser a meni s metra na parket i cao:)

Kad ga bacash, da si kucao ekser ne bi imao problem :)

Problem su metalni okviri oko ekrana koje vecina telefona danas ima. Zato pad sa relativno male visine na ivicu rascveta ekran... Ko ima plastiku nema sta da se boji :)

Eh,kad se setim vremena kad su nokie letele po plocicama u kupatilu ..samo ga posle sastavis i cao..radi...
A danas..te folije pet komada te bumperi te futrole od 30eura...i opet k....

Namerno to rade,namerno prave djubre pa bi morali kupovati novo djubrew...gg3 nista posebno..novo djubre

^ Tako je! Sve je to podlo smislio mrski Zapad i Amerika!

Eh,kad se setim vremena kad su nokie letele po plocicama u kupatilu ..samo ga posle sastavis i cao..radi...
A danas..te folije pet komada te bumperi te futrole od 30eura...i opet k....

Namerno to rade,namerno prave djubre pa bi morali kupovati novo djubrew...gg3 nista posebno..novo djubre

Kada neko lupi i ostane ziv. Izvini a sta bi npr. gg stitila na tim nokiama? Ekran od citavih pola inca.

Da, bas je cudno sto je telefon debeo kao kroasan, sa najprostijom tehnologijom unutra, i ekranom od 0,3'' leteo po plocicama..
:d

Nazad
Vrh Dno