Šta je novo?

Cornerstone Monitori ?

Baki EGW

Čuven
Učlanjen(a)
10.10.2000
Poena
609
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Kakva su iskustva sa ovim monitorima,konkretno 17'' model 40/95.
Mogao bih da uzmem nov(sa garanciom) za 270DM.

U po ceni bi rekao da su za te Belinea i Sampo kao Sony i NEC naspram crno belog TV-a :D:D:D. Pozdrav.

:D :D :D ;) Ne kapiras Milose,ova cena vazi samo za mene.Ova 17-ica je ujedno i najmanji model koji ova firma pravi a garancija koju proizvodjac daje je 5 godina;) tako da ne verujem da je nesto lose,e da, monitor je stajao 3 god.(znaci jos 2 godine garancije) u jednoj firmi ne raspakovan,radi u 1024 @ 116hz MAX 1600 @ 85hz,isprobacu ga sutra sve jedno!
Pozdrav.

potrazi na google neki review...

Pa koliko ja znam to je firma koja proizvodi izuzetno kvlitetne monitore. Kod nas nikada nisam video da ih neko prodaje. Ali zato ako citas neke poznate svetske casopise i sajtove mozes videti nesto o njima. Najbolje da na netu nadjes neke testove konkretnog modela, jer ne verujem da je bilo ko u YU imao priliku da proba taj monitor.

Baki EGW je napisao(la):
:D :D :D ;) Ne kapiras Milose,ova cena vazi samo za mene.Ova 17-ica je ujedno i najmanji model koji ova firma pravi a garancija koju proizvodjac daje je 5 godina;) tako da ne verujem da je nesto lose,e da, monitor je stajao 3 god.(znaci jos 2 godine garancije) u jednoj firmi ne raspakovan,radi u 1024 @ 116hz MAX 1600 @ 85hz,isprobacu ga sutra sve jedno!
Pozdrav.

E ajde ti to vidi jel ima josh koji model pa da ga i ja imam po toj ceni :D

Baki EGW je napisao(la):
Pozdrav.

Aha, ej ajd probaj da nadjes i meni onda jednog :D.

Nazad
Vrh Dno