Ma nesto je Microsoft zeznuo kada instaliras bilo sta od Corelovih prozivoda na WnXP. Instalacija ide neizmerno sporooo.Brze se instalira Corel 10 na Win98, WinMe, Win200o nego na WinXP. Ako si dovoljno strpljiv i sacekas instalaciju sve bi trebalo da radi savrseno, bar tako je kod menedj13 je napisao(la):Da li neko ima slican problem sa doticnom kombinacijom? Jos neki frendovi su imali istih problema (bez obzira na konfiguraciju cel,amd). Rekao bi duplo losije radi nego sa win9x. Sta pomaze?
Alexandar je napisao(la):Kod mene se na XP-u Corel 10 vuce, i to sto duze radi sve je sporiji. Ondak ga lepo ugasim i ponovo pokenem i tada sve lepo radi nekih pola sata pa onda Jovo nanovo. A pa da su resursi pa da razumem, a imam Tbird 1.53Ghz i 512MB RAM , pa mislim da bi ipak trebalo brze da radi.
dj13 je napisao(la):Takodje isti problem. STO DUZE TO GORE (tj dole). Svi ostali programi rade bolje nego na w9x (adobe i macromedia). Samo djubre od corela se vuce ko kisna glista na 45C.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari