Šta je novo?

Core 2 Due + jeftinija ploca

mackOpolo

Slavan
Učlanjen(a)
27.12.2005
Poena
320
Znam da se puno prica o kombinaciji Core 2 Duo procesora i razne ploce koje kostaju dosta, zato me zanima koja bi to jeftinija ploca odradila posao za proc.
INTEL CORE 2 DUO E6300, 1.86 GHz, 2Mb L2 , 1066MHz, S.775.
Iznesite neko vase misljenje posto postoji mogucnost (finansijska) da uzmem ovaj procesor ali mi treba neka jeftinija ploca za njega. Ne mora da bude besna, onako da radi ok i da moze da se malo o/c.:wave:

conroe nije neki jeftini procesor (aka Sempron) da ga stavljas u jeftine ploce

E meni u utorak stize mashina sa bash tim Conroe-om i plocomk ovom intel 965 shto je naveo Dark Side...Jer je to oko kombinacija?Treba li da navedem ostale komponente?

Mislim da je ipak "sigurica" intel 965 locha...nisam probao...ali imam najvishe poverenja...Gigabyte ima dobru ds4(oko 170eu) i strashno kvalitetnu dq6(oko 220eu) plochu.DS3(oko 120-130eu) plocha je slabije odradjena.
Onda je bolje da ide na intel plochu-965.To je neko moje mishljenje koje nije u praksi stecheno nego chitajuci forume i testove.
ps,@illidan : on je pitao :"koja bi to jeftinija ploca odradila posao za proc."..tako da sam shvatio to kao kao "pristojna" plocha sa prosechnim overklok potencijalom(npr.30%)....

Poslednja izmena:
Vrh Dno