Šta je novo?

Hardver Cordura Fabric podloge za miša. Šta uzeti?

Procesori, matične ploče, memorije, hlađenje, grafičke kartice i ostale PC komponente

m1k1

Cenjen
Učlanjen(a)
07.07.2019
Poena
165
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 7 9700X / BE QUIET! Dark Rock 5
Matična ploča
ASUS ROG STRIX X870-F GAMING WIFI
RAM
CORSAIR 32GB Vengeance RGB DDR5 6000MHz CL30
GPU
ASUS TUF Gaming Radeon RX 9060 XT 16GB OC
Storage
2x SAMSUNG 1TB 990 PRO M.2
PSU
CORSAIR RM750x 750W PCIe5
Kućište
CORSAIR FRAME 4000D Black + 3xBE QUIET! Silent Wings 4 120mm PWM high-speed + 3xBE QUIET! Silent Wings 4 140mm PWM high-speed
Monitor
DELL U2724D
Miš & tastatura
Pulsar Xlite V2 Mini Wireless, Pulsar ParaSpeed Cordura Mousepad XL, Keychron K8 Pro (Gateron G Pro Brown)
Mobilni telefon
Apple iPhone 16 Teal 128GB
Pametni uređaji
Apple Watch 6 40mm, Apple Airpods Pro (1st generation)
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Pozdrav,

Odlučio sam da idem na Cordura varijantu podloge. Koju od ove dve uzeti? Da li je razlika samo u proizvođaču ili? Napomenuo bih da je SPC jeftiniji od Pulsara 6€.

https://ipon.hu/shop/termek/spc-gear-endorphy-cordura-speed-l-gamer-egerpad/1723011

https://ipon.hu/shop/termek/pulsar-gamer-paraspeed-cordura-xl-fekete/2070954
Jel si uzeo nesto na kraju?
Ja gledam ove dve, malo vece :)

Jel si uzeo nesto na kraju?
Ja gledam ove dve, malo vece :)

Jesam, ovu. Jel te zanima nešto konkretno ili?

Endgame nisam hteo zbog ovog žutog logoa. Bilo je između SPC i Pulsara i uzeo sam Pulsar na kraju jer ima manje upadljiv natpis na podlozi:)

IMG-5294.jpgIMG-5296.jpgIMG-5295.jpg

Jesam, ovu. Jel te zanima nešto konkretno ili?

Endgame nisam hteo zbog ovog žutog logoa. Bilo je između SPC i Pulsara i uzeo sam Pulsar na kraju jer ima manje upadljiv natpis na podlozi:)

Pogledajte prilog 365802Pogledajte prilog 365803Pogledajte prilog 365804
Zanima me kakva je cordura u poredjenju sa obicnim podlogama. Jel mnogo lakse klizi mis?

Zanima me kakva je cordura u poredjenju sa obicnim podlogama. Jel mnogo lakse klizi mis?
Defenitivno lakše klizi i dosta je brže u odnosu na obične . Uglavnom su cordura podloge sve fast. Ne znam da li postoji slow cordura. Moram da napomenem da se veoma lako čisti i materijal je fenomenalan, kvalitetan. Morao sam malo da ispravljam moju po ivicama jer je došla uvijena ali to se reši peglom i običnom tankom duksericom:)

Recimo Pulsar ima 3 serije. ParaSpeed je jedina Cordura i najbrža je. Koliko vidim ova SPC koju ti merkaš jer isto fast dok za ENDGAME nisam siguran...

1669738359088.png

Nazad
Vrh Dno