Šta je novo?

Copy/paste u Wordu

Stefan1

Čuven
Učlanjen(a)
05.09.2003
Poena
649
Od pre neki dan mi se desava veoma cudna stvar u Wordu :dakle kada radim copy/paste bilo da kopiram tekst sa interneta ili ne izadjemi neka mala ikonica mobilnog telefona a ne selektovani tekst koji sam kopirao!Bas pre neki dan sam instalirao PROGRAM za moj mobilni Sony Ericsson,program sa zove XTNDConnect PC for Ericsson pa sam pomislio da je to problem,ali upravo sam iz Control Panela deinstalirao taj program ali nista.Plasim se da mu smeta(mada neverujem da je to)bluethooth modul koji sam tada instalirao u pitanju je MSI BToes i softver koji sam dobio uz njega
Napominjem imam Word 2002 iz paketa Office XP

P.S upravo sam sada isprobao ovo sa copy/paste se desava i u Exelu i Word Pad-u ali ne i u Notepadu

ajde ovako na prvu loptu: da li paste komandu radis pomocu ctrl+v precice na tastaturi? ako je tako proveri da li je to ujedno i komanda kojom pozivas neku funkciju iz opet nekog programa za komunikaciju sa mob. telefonom...
vrlo interesantan problem :) naravno tebi verovatno iz sata u sat i nije bas "interesantan"
pozdrav

trinitrol je napisao(la):
ajde ovako na prvu loptu: da li paste komandu radis pomocu ctrl+v precice na tastaturi? ako je tako proveri da li je to ujedno i komanda kojom pozivas neku funkciju iz opet nekog programa za komunikaciju sa mob. telefonom...
vrlo interesantan problem :) naravno tebi verovatno iz sata u sat i nije bas "interesantan"
pozdrav

Ne radim tako nego misem markiram tekst pa copy/paste,pazi ako te interesuje kako to izgleda-ta ikonica mogu ti poslati to na e mail

Problem resen...
Prosto...reinstalirao sam software i bluetooth modul i office radi ponovo odlicno kao i pre

Nazad
Vrh Dno