Šta je novo?

Coollaboratory LIQUID PRO

pasta deluje (bar po net-u) ok,ali 15e za 1gr je po meni mnogo.2 sprica as5 mozes da kupis za tu lovu i da ti ostane kusur :) a i razlika nije bas neka da bi opravdala taj kes.just my 0.02$
p.s.spric je 100% "dado topic's dream" :d mislim,kao da je "design by junkie" :p

skupo jeste, ali u pitanju je tecni metal...

Ma dajte, kome to jos treba?! I ovako su razlike izmedju pasti mizerne kad se uporedi razlika u ceni. Za 1C se nebih cimao ni da je trazim pa makar mi dzabe dali i celu teglu...
Sad sam video spric... Ako neki dzanki ono vidi za 15e negde ima da se overi momentalno teskim metalima :d

Poslednja izmena:
Termalna pasta je na kraju price uvek termalna pasta, pa nek je i onaj robot od tecnog metala iz Terminatora 2, pa se ne isplati davati tolike pare za pastu, pogotovu sto za 15 eura moze sto sta pametnije da se kupi.

diabolique, 'ajde da uzmemo 1 spric po pola, bice nam jeftinije, pa da probamo?

Ima da dodje posle Terminator 2 da ga utepa na mrtvo ume ako se ubode onim :d
Ok, ono izgleda super... Opet tecni metal je tecni metal i ne znam koji bi to bolji provodnik mogao da bude ali dali vam ono bas treba?

Gde to nabavljate hocu i ja dve tube :d

@ Sajber: Ne bi mogao ni Svarceneger da ga spasi!

Ako dajte pare kad imate visak!

Ali naravno i mene zanimaju ishodi, tako da kupite, kupite, mislim da je to dobra ideja, pa iznesite ovde rezultate :D ;)

Vredi probati, that's for sure.

Pre vise od godinu dana poceo sam da je koristim i zalihe su trajale sve dolaska c2d gde sam se ponovo vratio na AS5. Na intelu d920 temperature na 4.2GHz pale su sa 59C(full load) na neverovatnih 52C u poredjenju na AS5,tih 52C ujedno je bilo i maximum koliko god ga maltretirao_Odmah posle toga sam izvukao 4.8GHz na i istom.Problem je sto pasta pocinje da se hemiski vezuje za kuler i u mom slucaju morao sam da skinem visd od 1mm povsine kulera.Nanosi se pomomocu veoma fine cetkice za bojenje kako na kuler tako na CPU...

Inace Coollaboratory je izbacio i novu varijantu metala, tj. Liquid MetalPad. http://www.coollaboratory.com/en/product_metalpad.shtml Drugacija je smesa, tako da nije tecan na sobnoj temperaturi i uopste nije agresivan prema metalima. Izgleda kao obicna folija i stavi se izmedju CPU i HS i onda se burn-in procedurom (usporavanjem kulera) zagreje na 58C, nakon cega se istopi i poprimi konacan oblik. Meni je na Athlonu XP @ 2,2GHz @ 1.825V spustio temp u full-loadu za nekih 6 stepeni u odnosu na AS5 (56C->50C).

Ako nekog zanima moze na PM.

Poslednja izmena:
Ti si to koristio na Athlonu XP... Gre'ota.

@sajber

Dobra konstatacija... Ovo ti je tzv. metalni metak :D!

Ti si to koristio na Athlonu XP... Gre'ota.
!

He, he.. Morao sam da probam, bilo je jace od mene. :d A iskreno mislim da i ima vise smisla i da se bolji rezultat postize na starijim procesorima bez IHS, zbog dosta manje povrsine koja je na raspolaganju.

Vrh Dno