Šta je novo?

Coolermaster Vortex TX problem

OZZY83

Čuven
Učlanjen(a)
16.02.2004
Poena
785
Problem je sledeci: Na pomenutom hladnjaku se nalazi 4-pinski konektor koji ide u plocu a prijatelj koji je ovo kupio poseduje plocu koja ima 3 pina za hladnjak za procesor. Da li postoji mogucnost neke prepravke (ugradnja molex-a ili sl) jer kada je hladnjak prikacen na 3 pina, vrti se na minimalnom broju obrtaja.
Hvala puno na pomoci

OZZY83 je napisao(la):
Problem je sledeci: Na pomenutom hladnjaku se nalazi 4-pinski konektor koji ide u plocu a prijatelj koji je ovo kupio poseduje plocu koja ima 3 pina za hladnjak za procesor. Da li postoji mogucnost neke prepravke (ugradnja molex-a ili sl) jer kada je hladnjak prikacen na 3 pina, vrti se na minimalnom broju obrtaja.
Hvala puno na pomoci

Ja imam Cooler Master Ultra Vortex koji ima dodatak za prednji deo kućišta sa potenciometrom s'kojim regulišeš brzinu ventilatora. Ne znam tačno koliko žica ima (pišem sa posla pa nemam ispred sebe moj komp.) ali mislim da je 4 kom.
Dve su + i - treća je za očitavanje trenutne brzine ventilatora a 4 je za kontrolu brzine ventilatora.Možda bi mogao da čačkaš sa žicama ali može ti se desiti da pobrkaš redosled pa da ti se ventilator vrti u kontra smeru i da ima kontra efekat.... Izbor je tvoj

Nazad
Vrh Dno