Šta je novo?

CoolerMaster TD300 Mesh

Arthur Morgan

3.5" Floppy
Učlanjen(a)
07.10.2007
Poruke
1,960
Poena
83


Zanimljivo kućište od CoolerMastera, niti Mid-tower, niti baš MINI ITX, već nešto između. Puno toga odlično odrađeno, modularnost, raspored, strujni/RGB hab, funkcionalnost, ali kao i na SVIM OSTALIM kućištima jedna stvar mi zaista bode oči - zar je toliko teško SAKRITI odakle dolaze kablovi prednjeg panela. ili ih bar uvezati da to liči na nešto, ili obaviti bužirom koji može da se ukloni ako se nekome ne sviđa. Ovako, vidiš da sve može lepo da se skloni i uveže, da to liči na uredno kućište, ali iz gornjeg vrha IO panela izlaze tri-četiri grozne "budže" koje ne liče ni na šta onako i nema šanse da to ne vidiš kroz staklo kućišta.

Ok, možda je to sitnica koja opterećuje nas sa opsesivno-kompulzivnim poremećajem, ali potrebno je samo malo truda da to izgleda mnogo lepše, a niko to ne radi.
 

jurodivi

3.5" Floppy
Učlanjen(a)
15.08.2011
Poruke
4,587
Poena
113
U videu je naveo cenu od 100 AUD što bi bilo oko 65€. Nije loše, tempreature su dobre.
Solidno kućište. Voleo bih da ima još 1 ventilator, da se stavi pozadi...nezgodno je i što ostaje vrlo malo mesta ispod grafičke ako je 3 slota debela zbog glupavog trenda PSU shrouda. No, za tu cenu pristojno.
 
Vrh Dno