Šta je novo?

CoolerMaster napajanje..

cannabis

Slavan
Učlanjen(a)
22.12.2008
Poena
304
Razmisljam da kupim Cooler Master napajanje od 550 w ...koje kosta 75 eurica...

pa me zanima dali je to dobra investicija?ili je cm neka glupa marka?

posto sam mislio uzeti 9600gt ddr3 512mb koja ima 6-pin ulaz kao treba mu struje ..

eh ..volio bi da mi neko pomogne oko toga...dali da uzmem to napajanje ili neko drugo??

HVALA PUNO!!!!:smoke:

1. Promashio si temu, imash poseban podforum shta da kupim ;)
2. Bezobrazno je skupo to napajanje
3. Ili OCz ko shto rece FIREBIRD ili LC green 6600 koje je ~ 4500 din

:wave:

Nisu ni svi CM od 550W isti. Npr. neki imaju Active PFC, neki nemaju. Da su preskupi - jesu. Ja sam moje kupio jer ništa drugo čestito nije bilo u blizini a bilo mi je hitno i nisam imao vremena da tražim. Ali naponi su kameno stabilni i pri najvećem opterećenju, meni je savršeno. Nemam pojma kako bi se ponašalo na većem opterećenju. Za sad, ja sam savršeno zadovoljan mojim CM napajanjem.

Nisu ni svi CM od 550W isti. Npr. neki imaju Active PFC, neki nemaju. Da su preskupi - jesu. Ja sam moje kupio jer ništa drugo čestito nije bilo u blizini a bilo mi je hitno i nisam imao vremena da tražim. Ali naponi su kameno stabilni i pri najvećem opterećenju, meni je savršeno. Nemam pojma kako bi se ponašalo na većem opterećenju. Za sad, ja sam savršeno zadovoljan mojim CM napajanjem.

Kompjuterom iz potpisa tesko da mozes da ga opteretis.

a sta mislite na AXP simple power 630W????
hocu da pravim sam sebi konf.

kupio sam Thermaltake soprano rs 101 black window kuciste

Powercolor Radeon HD4830 PCIe 512MB DDR3 ,,

memorija DDR2 2x1GB 800MHz OCZ Reaper Heatpipe Kit ..

2 HDD po 320 GB

DVD rezac i citac kartica ,,

AMD X2 6000+ i asrock neku maticnu ..meni je dobra

i jos planiram uzet malo neonki i tako ...a samo neznam sta bi za napajanje ...nikad ga nisam mjenjao radi mi vec 3 godine..ima ja mislim samo 300W!!! nmam pojma koja je marka jer mi je mladji brat skinuo onu naljepnicu sa njega

eh ovako imam 3 napanjanja na umu i neznam koje bi uzeo+++++

Thermaltake 470W --60 EURA--

AXP Simple Power 630W --75 EURA--

CoolerMaster Extreme Plus 550W --75eura--

sva napajanja imaju PCI Express (VGA) - 6 Pins za ove nove graficke

ovako ja nisam iz srbije ja sam iz republike srpske mjesto kod banjaluke ---*gradiska*---

i nemam veliki izbor za napajanja i ova napajanja sto su mi na raspolaganju moram ic u banjaluku 50km od mene..pa ako mi mozete pomoci oko ovoga ..LC i Chiftek mi nisu na raspolaganju ..odnosno nema ih za kupit

Poslednja izmena:
cannabise, nemoj vise zatrpavati forum molbama...:)

Uzmi taj Cooler Master i neces pogresiti.OK je napajanje, i bice sasvim dovoljno za masinu koju sastavljas.

Nazad
Vrh Dno