Šta je novo?

CoolerMaster Hyper Tx 754/939/AM2

a care sta ti hoces da hladis sa ovim?? celeron na 333 ili durona na 3000+ ? inace nije los do 2.5ghz bar po meni..jos neko??

Da li si probao ili samo nagadjas?

Evo i prvih rezultata sa Hyper TX-om:

Temperature sobe su oko 23-24c. Sistem, tj. , vreli k9 neo 37c a temperatura cpu posle 1h 30min 39 a core-a 40c. Sve to na "orlu"@2.5Ghz sa zatvorenim kucistem i (osmice na 5v). Buka kao da ne postoji posle box-a. Vent se okrece na 1800rpm. Prikacen je nekim gumenim srafovima sto smanjuje vibracije tj. buku.
Ugradnja je protekla poprilicno lako.Nije potrebno vaditi plocu. Skinuo sam onaj plasticni deo sto nosi vent da bih uprostio proces. Ventilator na mojoj ploci dolazi do same memorije pa je skidanje plasticnog dela potrebno u slucaju da se memorija menja ali i to se izvodi relativno lako. Vent. ima "procepe" po strani tako da hladi pomalo i memoriju.
Pastu nisam menjao odnosno dosla sa coolerom(potrosio sam na box poslednje mrvice) tako da bi AS5 sigurno skinuo 1-2c.
Za kraj poredjenje:

Amd Box Idle Full @2.5ghz@3200rpm As5
---------42---50
HyperTX Idle Full @2.5ghz@1800rpm def. pasta
---------35---40

Za merenje temperature korisceni su SpeedFan i CoreTemp

znaci zadovoljan si sa coolerom!

razmisljam se i ja da ga uzmem, za moj X2 3800 ili bi Asus Star Ice bila bolja varijanta?

Poslednja izmena:

Evo bas testa sa x2 3800+ samo mi je malo sumnjivo ali neka bude.
ceo review: http://www.3dgameman.com/content/view/4443/36/

Inace na kutiji pise da hladi x2 do 5400+.

Za sada ce sigurno ostati u kucistu jer ionako na ovoj ploci ne mogu da dizem voltazu cpu-a a i
ovih 2.5Ghz mi je sasvim dovoljno. Sve u svemu zadovoljan sam .

Poslednja izmena:
vec imam nov asus star ice, ali ima bucan cooler, a i mrzi me da ga instaliram.

mislio sam da probam sa ovim, a da asusa prodam....

Ja ga imam jedno mesec dana u kucistu i jako sam zadovoljan... Pritom je manji od Hyper6 i 6+, a jako lepo radi svoj posao... Baza za CPU nije bas najbolja, ali se to da rucno doraditi... Ja licno nisam imao vremena ni AS5 da stavim tj. pravo iz kutije na plocu i super sljaka.

Nazad
Vrh Dno