Šta je novo?

Coolermaster CM Media 260

fastlane

Slavan
Učlanjen(a)
10.05.2004
Poena
319
Pre skoro godinu dana Delimir je naparavio test pomenutog kućišta....

http://www.benchmark.co.yu/modules.php?name=BenchmarkNews&file=article&sid=12285

Interesuje me gde kupiti, nabaviti, poručiti ovaj model kućišta.
Zvao sam nekoliko prodavaca koji imaju taj model u cenovnicima, ali nemaju baš ovakav.:trust:

Znači Coolermaster CM Media 260 tj. model RC-260 KKN1 (crna boja sa multimedijom, daljinskim upravljačem, display-om i ReiserCard-ima za PCI i PCI-ex).

Pozdrav :smash:

Znači, moša.....nema niko.

Ko je glavni distributer Coolermaster-a ? Pin ili neka druga firma ?

Desk je gold partner, iliti glavni distributer. Nema trenutno tog modela na lageru, a mogao bi da se poruci najverovatnje. www.desk.co.yu raspitaj se direktno...

Zvao sam, naravno, mogu da nabave SKN1 (sive boje), isporuka 3-4 nedelje.
I to je nešto, kad već nema crno.
Ne mogu da verujem da od toliko distributera, niko ne može da nabavi onaj model sa testa.

Obisao sam ceo internet trazeci neki lepi review sa lepim velikim slikama ovog kucista i tek sada vidim da na benchmark-u ima review! Tako mi i treba kad nisam bio dugo ovde 🙁

LM, i ja sam zainteresovan za ovo samo u crnoj varijanti + full pack, vidim da ga navodno imaju u onoj velikoj NS firmi ali pitanje je ko to ima ovde u Beogradu od distributera?

Ako sam dobro izracunao, full pakovanje ovog kućišta sa nekim solidnim napajanjem izlazi +200€ !

full pack, vidim da ga navodno imaju u onoj velikoj NS firmi ali pitanje je ko to ima ovde u Beogradu od distributera?

Ako sam dobro izracunao, full pakovanje ovog kućišta sa nekim solidnim napajanjem izlazi +200€ !

Da, baš to i mene zanima, oznaka je KKN1. Gde ima u NS ?
Ja sam dobio odgovor od Desk-a da će ga dobiti za 3-4 ndelje u sivoj boji, a od Gigatron-a da će ga dobiti za 15-ak dana u crnoj boji.
Cena oko 13000 din, a ReiserCard za PCI-ex 1500 din, napajanje od 2700-5000 din.

Pozdrav :wave:, ako saznaš gde ima da se kupi javljaj.

Nazad
Vrh Dno