Šta je novo?

Cooler za XP/Barton-a

pTomic je napisao(la):
Sta rekoste, gde i po kojoj ceni ima Zallman-a ??
I kojeg ??

probaj na www.tntdoo.co.yu
oni su zastupnici

Tt7+ je zakon -ono je tacno da na 6000 stvarno iritira(zvuci kao fen za kosu),ali na 3000 moj Barton 2500+ najnormalnije radi na nesto preko 2.2GHz,za vise bi ipak morao da podignem na 4800,ali POSTO HL2 NIJE IZASAO onda nema svrhe,ali sto se buke tice 3000 i 4800 su stvarno sasvim prijatni,narocito ako je kuciste zatvoreno,slobodno ga uzmi,jedino ako ga nadjes.

URGH! je napisao(la):
Tt7+ je zakon -ono je tacno da na 6000 stvarno iritira(zvuci kao fen za kosu),ali na 3000 moj Barton 2500+ najnormalnije radi na nesto preko 2.2GHz,za vise bi ipak morao da podignem na 4800,ali POSTO HL2 NIJE IZASAO onda nema svrhe,ali sto se buke tice 3000 i 4800 su stvarno sasvim prijatni,narocito ako je kuciste zatvoreno,slobodno ga uzmi,jedino ako ga nadjes.
4800 RPM nije prijatno za usi... ni na jednom cooler-u, pa ni na 7+. Bilo kuciste zatvoreno ili ne.
A i onih 3000 RPM su pomalo diskutabilni... cinjenica je da postoji "pisak" u tom rezimu, koji malcice iritira. To se ne moze izbeci, pisak se javlja kao posledica prelaska vazduha preko resetke i rebara.

Da se ne bi pogresno razumeli, vlasnik dva Tt Volcano-a 7+.
Jedan ja bas za moju masinu, ovu za budzenje. Kod nas nema boljeg cooler-a od Tt 7+ do nekih 50-ak evra.

Nazad
Vrh Dno