Šta je novo?

Cooler za socket A procesore

• Začetnik teme Začetnik teme miljan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

miljan

Čuven
Učlanjen(a)
14.11.2004
Poena
645
Dakle, gde ima da se nadje u beogradu?
Treba mi za bartona koji se opasno pregreva (>70 C, a smrt mu nastupa na 85).
Trenutno je box kuler u pitanju ali treba mu nesto mnogo jace.
Ako neko zna gde moze da se uzme nesto tipa TT 12 , zalman... Do 30-ak eura, vazduh... Moze i polovno.

Vidi prvo da ti se taj box cooler nije napunio prašinom, pre par dana sam jednom Bartonu spustio temperaturu sa 75 na 50 stepeni samo tako što sam lepo očistio cooler (takođe BOX) od prašine i stavio novu pastu (stara se ispekla totalno).
Volcano 12 teško da ćeš negde naći nov, vidi u Desku šta ima od Cooler Mastera.

Za te pare bolje da kupi Vanesu (mislim da moze na A koliko se secam) nego Tt12. Video sam negde skoro Tt11+ u ponudi ali ne mogu da nadjem gde. Oko 15e je bila cena. Imao sam ga, vise nego dosta.

Ja se bas ovih dana propisno namucio da nadjem kuler za socket A. Nadjoh jedva neki Titan u trznom centru gde se nalazi Bel computers na B. Brdu. Ljudi iz Bela su me uputili na tu malu radnjicu koja je na 10-ak metara od njihove radnje...Cena oko 900din a ima ih raznih.

Zadnji put kada sam gledao TT Silent Tower je bio dosta povoljan (oko 25 Evra), ali je ogroman i nezgodan za montazu.
Zalman je najbolji mada Al-Cu varijante su teske za nalazenje, a Cu imaju poprilicnu kilazu (oko kilo), ali ako ti budzet dozvoli, to je sigurno dobra, a i dugorocna investicija.

Nije do prasine. Zbog ovog problema ga usisavam svakih dva meseca.
@npetar
Ne zelim da uzmem bas bilo kakav kuler jer sam takve probao i nema velike razlike.Takvih ima da se kupi uvek.

@sajber kurajber gde ima da se uzme vanesa?

Sve u svemu nasao sam u desku sta me zanima. Hvala na odgovorima.

Nazad
Vrh Dno