Šta je novo?

Cooler za S939

RZA*

Slavan
Učlanjen(a)
26.03.2007
Poena
319
Drugaru treba neki jeftiniji Cooler za socket 939...znam da ima dosta coolera za ovaj socket koji su dosta jeftini ali problem je u tome sto lik nema onaj drzac na maticnoj ploci (onu crnu plastiku oko socket-a). E sad ...treba mi cooler koji se ne kaci na klipove tj. koji moze da se namontira bez drzaca na ploci :)
Pisem u zurbi i odgovor mi je potreban sto pre:) nadam se da ste me razumeli :) pozz

Ma Backplate je nesto drugo :) to ide iza ploce ko sto mu ime kaze...i to ovaj moj drug ima...ali nema onu crnu plastiku koja bas ide oko CPU-a. Komp mu ne radi tj. nije sklopljen jer nema tu plastiku pa ne moze da stavi Stock CPU cooler.
Edit :
Evo ovo mu fali :p

Prilozi

• 33.jpg
    33.jpg
    399.5 KB · Pregleda: 31
Poslednja izmena:
A zar mu nije jednostavnije da uzme tu plastiku, obidje par servisa za racunare uvek se moze naci, ja sam tako resio tu plastiku na prosloj ploci jer mi je ta plastika pukla

A zar mu nije jednostavnije da uzme tu plastiku, obidje par servisa za racunare uvek se moze naci, ja sam tako resio tu plastiku na prosloj ploci jer mi je ta plastika pukla

Bio sam i ja da mu trazim al nema...naravno da je jednostavnije :(

svi amd-socketi su "fizicki" isti, npr. kad na cooleru pise da ima bracket za am2, ti njega mozes da nakacis i na am3, 754,939, i obrnuto....
nije kao kod intela gde je svaki zaseban..

Vrh Dno