Šta je novo?

Cooler za GF4Ti4200

B@K@

Slavan
Učlanjen(a)
02.10.2005
Poena
415
Moja oprema  
Laptop
Lenovo Legion Y540-15IRH
Mobilni telefon
Samsung A52s
Pristup internetu
  1. Optički internet
Imam navedenu Asusovu karticu, model V8420, sa 64MB vRAMa, nema TVout, kuler je preko g.procesora, pre 1-2 meseca mi je počeo da zvrji, a potom i stao, pa sam ga bio skinuo, očistio (koliko sam mogao krpicom i duvanjem, nemam one kontroverzne kompresore iz "serviserskih caka":smash: ) i podmazao uljem za šivaće mašine... neko vreme je radio super, a od sinoć ponovo krlja i smara, a bogami nekad i stane, a to je zlo...
Tako da pitam, ima li se gde sad naći nov odgovarajući kuler za ovu karticu, a da nije neka nerealna suma? Ili, ako nema, ima li ko polovan a povoljan, ne bih da bacam moju zlaćanu karticu..:)

Poslednja izmena:
Imas neki Titanov kuler za 700din, ne znam tacno koji je model, ja sam ga kupio u Computer Dreamu, ceo je od bakra, lep fan nije bucan, i dobijes i 8 malih heat sinka za memoriju, ja sam namestio jedan na neu ti4600 i sljaka i posle 6 meseci...

Poslednja izmena:
Hvala za info, trebalo bi da je to ovaj kuler?
Sad sam u nekoj gužvi, a treba mi komp (inače, juče je vent na kuleru umro pred sam kraj svog života), pa mi mnogo znači da znam šta tačno tražim i gde, jer ne mogu da jurcam naokolo po BGu... Kupujem u pon, samo ako imaju...
:wave:
edit: kako se lepe ovi hladnjaci na memoriju?

Poslednja izmena:
Lepe se jednostavno, ali se jako tesko skidaju. Ne moras da ih stavljas ako ne planiras da overklokujes.

Mozda da pogledas CoolerMaster CoolVIVA hladnjak, koji jeste glomazan, ali se skoro i ne cuje a polovan se moze naci za nesto malo vise od 700 din.

Da to je bas taj, hladnjaci su samolepljivi tako da nema problema... Nadam se da ih ima jos uvek... A mozes i cool vivu da stavis samo ako je negde ima polovne jer nema svrhe da dajes onoliko para koliko kosta nova...

Ma mislio sam da stavim jer su mem.čipovi prilično vreli na dodir (kartica je neko vreme bila klokovana 290/590 (mogla je 305/610), sada je na default 250/513... A zaista, kako se ti hladnjaci mogu skinuti?
A CoolVIVA bi bila mnogo bolje rešenje? I pasuje? Još samo kad bih znao gde mogu da ga nađem u rekordnom roku...
Pozdrav i hvala :)

Poslednja izmena:
B@K@ je napisao(la):
Ma mislio sam da stavim jer su mem.čipovi prilično vreli na dodir (kartica je neko vreme bila klokovana 290/590 (mogla je 305/610), sada je na default 250/513... A zaista, kako se ti hladnjaci mogu skinuti?
A CoolVIVA bi bila mnogo bolje rešenje? I pasuje? Još samo kad bih znao gde mogu da ga nađem u rekordnom roku...
Pozdrav i hvala :)
realno treba ti bilo koji manji ventilator nalepi na telo hladnjaka i to je to...

Vrh Dno