Šta je novo?

Cooler za E2160???

Bishop

Slavan
Učlanjen(a)
11.07.2007
Poena
350
Ljudi pazario bih neki cooler, ali pošto nikad nisam menjao coolere, ni ne razumem se u njih.
Sa box coolerom mi je temp. negde izmedju 35-40°C po ovim vrućinama (soba nema klimu i proc. na default-u) Ne treba mi neki cooler od mnogo evra, jer planiram iduće godine da ubacijem vodu,tako da mi treba nešto samo da premostim.

Ja sam ramišljao o ovom, ako imate neki drugi predlog očekujem ga...:wave:

To sto si ti linkovao je kuler za chipset.

Thermaltake TMG i1, Thermaltake TMG i2, CoolerMaster Hyper TX2, OCZ Vanquisher. Svi kostaju ispod 20e, a hlade solidno. TX2 je najrasprostranjeniji.

Ja uzimam TMG i2 zbog prostora u kucistu, ali mi TMG i1 izgleda najbolje...

Poslednja izmena:
Ljudi pazario bih neki cooler, ali pošto nikad nisam menjao coolere, ni ne razumem se u njih.
Sa box coolerom mi je temp. negde izmedju 35-40°C po ovim vrućinama (soba nema klimu i proc. na default-u) Ne treba mi neki cooler od mnogo evra, jer planiram iduće godine da ubacijem vodu,tako da mi treba nešto samo da premostim.

Ja sam ramišljao o ovom, ako imate neki drugi predlog očekujem ga...:wave:

Mislim da su to sasvim zadovoljavajuce temperature. Bilo koji da izaberes od ovih ponudjenih neces pogresiti. Taj cooler koji si ti video nije za CPU vec za cipset!

Da planiram OC, još jedino da saznam kako se to radi:D...

Šalu na stranu, planiram OC,ali i zelim da malo smanjim nivo buke, posto imam kantu iz potpisa koja je sva rupičasta i onda se čuje kao luda:D

Naravno pre vode cu morati da pazarim i drugo kućište koje će najverovatnije biti ovo

Nazad
Vrh Dno