Šta je novo?

Cooler wanted!

nikic.p

Slavan
Učlanjen(a)
03.09.2005
Poena
304
Promjenio bih cooler a procesor socket 939, imam bas finu konfiguraciju, ali mi je cooler postao malo bucan. Neki predlog?

Ima na pcberzi Arctic Freezer 64 pro - 30 eura,dobra strana je da ces moci da ga koristis i na sledecoj platformi (socket AM2),sto ne moze ni Hyper 6 ni bilo koji stariji kuler.Smart Buy.

Samo Arctic Freezer 64 pro, nista ti bolje ne treba. Na netu ga ima i za manje od 20e.

Kupio Artic Cooling Freezer 64.:smash: Malo me bunilo sto ne nalijeze cijelom povrsinom na procesor (par milimetara sa strane nije pokriveno), ali kad sam upalio masinu bio sam vise nego zadovoljan. Placeno 20€, from mother England :)
Hvala! Pozdrav!:banana:

Poslednja izmena:
Ajde baci link gde tacno u England:wave:

Edited:
Da preciziram, treba mi neka povoljna radnja u Londonu (ne online prodaja).

Ma lik je prodavao svoju konfiguraciju u djelove, cooler je koriscen 2 mjeseca... Nije eBay shop. Samo idi na ww.ebay.co.uk - kupovao sam dosta stvari i s Englezima nikad nisam imao problema, jako su tacni. Slobodno gledaj stvari od eBay user-a, nema greske. Negativni feedback-ovi su uglavnom zbog kasnjenja,a tu nije kriv seller nego posta.. A ako ti treba striktno radnja, polovina online shopova ima i radnju, samo idi na njihov sajt i provjeri!

Pozdrav!

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno