Šta je novo?

Cooler neki ...

takinada

Znamenit
Učlanjen(a)
12.04.2004
Poena
1,045
Ako moze savet kako da umanjim prokletu buku. Imam EPOX 8rda3i plocu sa Athlonom 2000+ tbA i neki cooler sa fixnih 3000 obrtaja. Satra buka. Sta mi valja ciniti: turiti neku proverenu budzu sa manje obrtaja ili menjati procesor za hladniji+manja budza i manje obrtaja ili .... Ako neko ima spasonosnu kombinaciju nek pomaze. U casopisima su testovi oprecni sa rezultatima u drugim? Nemojte samo "tekuce" varijante. Hvala ... :crash: :crash: :crash:

Ja bih ti preporucio neki Glacialtech-ov cooler , imas test i na bench-u , a mozes ga kupiti kod Pinsoft-ovih dilera u Bgd . i nisu skupi . Naravno ima i dosta egzoticnojoh i skupljih resenja
Pozdrav

Ako ti nije zao za 7€ mozes pazariti Whisper Rock IV. Obrce se na 2500-2800 obrtaja, i sasvim solidno moze da ohladi tvoj procesor, a ako hoces OC, mozda ces morati da otvoris stranicu.

Wolfman je napisao(la):
Ako ti nije zao za 7€ mozes pazariti Whisper Rock IV. Obrce se na 2500-2800 obrtaja, i sasvim solidno moze da ohladi tvoj procesor

Da,imao sam isti,jako je dobar,mada sam kasnije preshao na Jet7+ (poshto mi buka i nije toliko nepodnoshljiva.
:,,:

Hvala svima na svetu, pazario sam Glacial Tech Igloo 2520 (2300rpm, 25db) za razliku od bivseg Dr Thermal TI-H748EN (2800rpm, 32db,4Blue LED) oseti se razlika, a i lakse se smestio pored napajanja. Fala, fala, fala ... :wave: :wave: :wave:

Vrh Dno