ovako interesuje me kakva je kuler na doticnoj masini posto nemam priliku da vidim istu , a predpostavljam da neki stariji clanovi foruma sigurno znaju kakav je cooler , u stvari ninteresuje me da li pored orginalnog cooler moze da se stavi neki obican cooler recimo cooler master , spire ili bilo sta drugo u potanju je p4 socket 478 , da li je to klasican sistem kacenja sa onim plasticnim kavezom u koji seda cooler ili se cooler kaci direktno za plocu bez tog plasticnog kaveza i da li su rupe na ploci standardnih dimenzija kao recimo na nekoj asus p4 ploci , da li bih moga da kupim cooler bilo koji i da ga zakacim na plocu ili ipak mora orginalni.
ovo mi je po prilicno hitno svaki savet je dobro dosao , a najbolje bi bilo kada bi neko imao doticnu masinu pa da je ja uzivo odmerim da vidim sta moze da se zbudzi , ako neko ima masinu neka me cimne na pm pa da se dogovorimo da je pogledam
ovo mi je po prilicno hitno svaki savet je dobro dosao , a najbolje bi bilo kada bi neko imao doticnu masinu pa da je ja uzivo odmerim da vidim sta moze da se zbudzi , ako neko ima masinu neka me cimne na pm pa da se dogovorimo da je pogledam