Šta je novo?

COOLER MASTER Stacker 831

orckristeg

Slavan
Učlanjen(a)
11.09.2005
Poena
375
Kratko i jednostavno pitanje: vredi li ovo kuciste ovoliko para
http://itsvet.com/proizvod/cooler-master-stacker-831-rc-831-ssn2-gp/comp_comp_case/54/1050
???
Jos kad se pojavilo mi je bilo primamljivo i zapalo za oko, al mi je bilo previse novca... Danas se vec zivotni standard popravio, i naziru se realne shanse za kupovinom istog, pa otud i ovo pitanje...
Hvala unapred ;)
btw koje bi napajanje leglo fino, ne nesto preterano skupo, neki lc goldpower modularni ili tako neka varijanta, do max 50-60e?

Ne vredi tih para više, a povrh svega nisam siguran da ga uopšte ima više kod nas. Za te pare bolje uzmi neki HAF ili nešto slično u tom rangu, ako ti se ne dojmi izgled HAF-a.

Heheh ono jes. Meram mi je nevidjeni xD
Ovi HAF-ovi su mi na izgled bezveze iskreno... Nekako mi je stacker klasi za ostala kucista, ima neki svoje elegantan shmek, sta ti ja znam... Nekako je minimalisticko ali opet sto se tice dizajna vrhovno, bas onako kako mi se svidja. Sto se tice price oko upgrade, nove konfe, nisam promenio, sad imam q6600 go xD jes da opet nije neki upgrade, al eto. Nego nemam nekih realnih potreba za nekom jacom masinom. Eventualno sto bih menjao je grafika kolko kapiram, ostalo me sve sluzi shodno potrebama. Nisam neki gejmer preterani, ovo sve sto igram masina mi izvlaci skroz korektno, stim sto kao sto rekoh, mozda mi graficka tu pravi najvece probleme, mada se i ona bori fino tako da generalno nemam nekih primedbi na konfiguraciju, jer bih verovatno do sad postavio topic u drugom pod forumu :D

jos koje misljenje? :) enivan?

uf nikako mi se ne svidja... eto od svih kucista koja su mi se svidjala ikada, jedno imam, a drugo je stacker :D
sve ostalo mi je ili nekako prebudzeno i rugavo, ili previse jeftino deluje... tj nekako mnogo plasticno...
verovatno mi se stacker zbog toga i svidja, sto izgleda nekako, ne mogu da opisem recima, al kvalitetno sto se tice izrade, zatim jednostavno a ipak stilski besprekorno :D
eto retko koje kuciste je zadovoljilo te neke moje kriterijume, samo eto kontam sta uopste dobijam za te pare ili ne dobijam manje vise nista nesto specijalno... dilema xD

Jesi li proverio da li tog Stackera uopšte ima kod nas (nisam siguran da ga ima bilo gde više), jer ako ga nema, džaba razmišljaš o njemu.

Inače kad smo kod starijih kućišta meni se recimo veoma svideo CoolerMaster ATCS 840, ali ni njega nema više u prodaji kod nas, pa sam na kraju završio sa HAFom... :d

nisam proveravao, ako mislis na konkretan poziv firmi... al gledao sam po online katalozima, koji se navodno azuriraju na dnevnoj bazi, pa kontam da firme ne prodaju nesto sto nemaju, mada ima i takvih slucajeva... vidis na tu temu nisam razmisljao, bas cu mailove da posaljem firmama koje ga nude online... a ako ga nema onda definitivno necu trositi novac za bilo koje drugo. trenutno sam u fazonu samo stacker i nsita drugo xD

poslah par mailova, kad pazi stvarno niko ga nema.... cemu onda azuriranje cenovnika to mi nije jasno... jedna firma mi je rekla da ce se javiti krajem meseca kad budu dobili konkretne informacije od dobavljaca cini mi se...

Ti cenovnici nisu uopšte ažurni. U 90% slučajeva nema ništa od navedenog. Dok se ne uzme telefon u ruke, nema prave informacije. Inače, ovo kućište se više ne proizvodi, pa uvoznik nema ni odakle da ga uveze (osim eventualno sa nekog stranog starog lagera, ako je negde ostalo).

znao sam da je odavno prestalo kuciste da se proizvodi, al kontao sam visoka cena + velika verovatnoca da im je ostalo ne prodato negde u shtekovima... no nisam kontao da su firme toliko neozbiljne sto se tice azurnosti cenovnika.. al boze moj, barem necu da budem 160e kratak xD

da nije neko mozda video u nekom shopu u izlogu ili izlozeno negde ili zna gde ima da se uzme, a da nije u fazonu "video sam u online cenovniku"??? posto preko pc berze i slicnih sajtova gde sam uspeo da nadjem u stvari kucista nema, tako da ako neko zna shop i ima link/br telefona gde mogu da nadjem kuciste neka baci ovde ili na pp :D thx

Pazi kada sam to kućište prošle nedelje video u jednom lokalnom shop–u. Pozvaću ih kasnije da vidim za cenu pa ću ti pustiti PM.
Ako se dobro sećam, nabavili su ga oko nove godine za kupca koji je na kraju odustao od kupovine i od tada im stoji izloženo...

thx! bilo bi kul! hvala jos jednom za trud :)

Uzeo sam kuciste novo za 13k xD Firma koja ga je prodavala, je kuciste drzala izlozeno, pa su uspeli malo da zagrebu desnu stranicu na kraju ali ta ogrebotina je bukvalno mizerna, i to je razlog nesto nizoj cifri nego sto je inace :) Sve u svemu prezadovoljan sam :)

Nazad
Vrh Dno