Šta je novo?

COOLER MASTER Hyper TX2 na i5 3507K

M!k!

Cenjen
Učlanjen(a)
28.02.2013
Poena
151
Planiram da kupim novi računar sa procesorom i5 3570K a imam ovaj kuler na starom AMD Athonu X2 7750+ od kojeg mi je ostao nekorišten BOX kuler.
Stari komp neću klokovati pa kapiram da će i ovaj box kuler raditi posao na default vrednostima.

sa druge strane COOLER MASTER Hyper TX2 ima u kutiji i kačenje za 775 socket a i sam fan može da se zameni za neki bešumni mada je još uvek OK.

OVo mi je palo na pamet pošto neodoljivo liče TX2 i EVO 212 sa nekim razlikama u osnovi (TX 2 ima veću bakarnu površinu koja naleže na CPU i onu plastiku za usmeravanje vazduha)
GLAVNO PITANJE JE DA LI na ploču socket 1155 može kuler sa kačenjem za socket 775?

Hyper TX 2
http://www.coolermaster.com/product.php?product_id=2535

Hyper EVO 212
http://www.coolermaster.com/product.php?product_id=6741

Poslednja izmena:
Uzmi Hyper 212 EVO mnogo mnogo je bolji kuler od TX2. I moze naravno na Socket 1155

Mislim da je CM Hyper 412s pravi pogodak, dobro hladi a tih je na max obrtajima. 30e sasvim ok cena

ne bih ja stavljo taj stari mali kuler na to cudo :p

Posedujem i5 3570k kao i CM Hyper 412 Slim i lepo hladi navedeni procesor......

Ako ti se pare ne daju, TX2 ce ti raditi posao, verovatno moze i neki blagi overklok. Ja sam npr. se vratio na TX2 doduse na AMD-u kada sam uzeo novu plocu jer mi je dosadilo da montiram masivniji kuler. Motiranje cas posla. Samo sam stavio neku tihu 12-cu umesto starog ventilatora.

Poslednja izmena:
Posedujem i5 3570k kao i CM Hyper 412 Slim i lepo hladi navedeni procesor......
Pošto ja imam isti da li može jedna slika pod opterećenjem linxa i koji je overclok baš me zanima koliko dobro ga hladi??

3570k i cooler master blizzard t2 idle 28 Stress 55+ - 2 3 stepena (samo turbo boost @3.8) bez rucnog OC-a

Poslednja izmena:
Regularno ne može nikako sa kačenjem za socket 775 na socket 1155. Ne vjerujem ni neregularno da može.:D Nego, mislim da je OP utekao, s obzirom da se ne javlja od ...OP-a.;)

Pa i jesam i nisam :) Napisah cisto da ima uvid u perfomanse/hladjenje hyper212+ kulera. EVO je 1-2c bolji. tx2 je losiji izbor po svemu. Tako da moj glas ide za CM.

Nazad
Vrh Dno