Šta je novo?

cooler master elite 332

Odlično kućište, kvalitetno odrađeno, dobar lim, 12cm vent pozadi, prednja maska je od onog CM rupičastog materijala sa filterom protiv prašine iznutra, 5.25" i 3.5" uređaji se montiraju bez šrafova...

Odlično kućište, kvalitetno odrađeno, dobar lim, 12cm vent pozadi, prednja maska je od onog CM rupičastog materijala sa filterom protiv prašine iznutra, 5.25" i 3.5" uređaji se montiraju bez šrafova...

Da, ali kakvo mu je napajanje, koje snage? Da li bi moglo da tera nove kraficke?

uzeo ja to kuciste za ortaka. Sve sto su rekli u predhodnim potovima stoji. Napajanje je deklasirano na 350W mada sigurno nema toliko. Inace na nemu je :

x2 4400
ga-m55s-s3
2x1gb
gainward 8600GT GLH (nije klokovana)
wd aajs 160GB
LG DVD
12cm vent
modem

sve radi odlicno

Poslednja izmena:
uzeo ja to kuciste za ortaka. Sve sto su rekli u predhodnim potovima stoji. Napajanje je deklasirano na 350W mada sigurno nema toliko. Inace na nemu je :

x2 4400
ga-m55s-s3
2x1gb
gainward 8600GT GLH (nije klokovana)
wd aajs 160GB
LG DVD
12cm vent
modem

sve radi odlicno

Jojjj!:wall: Sad sam u jos vecoj nedoumici! Mislio sam da uzmem Chieftek GPS 450AA-101 450W - 49 Eura; medjutim ako to kuciste sa napajanjem kosta 50 Evra, pa ne znam stas da radim! Takodje vidis moju konfiguraciju, s tim sto cu ubaciti Gaiwardovu 7800 GS Golden Sample! Sta da radim! Da uzimam samo Chieftek-ovo napajanje ili.... da uzem ovo Cooler Master-ovo kuciste sa napajanjem?

Poslednja izmena:
Šta misliš da bi tom kupovinom zapravo dobio?

Pa vidis moje kuciste je matoro, ovo je novije i mnogo lepse i bolje... razumes!:D

Ali ne znam kakvo je napajanju u kucistu tog Cooler Master-a, kaze NIkola87 da tera drugovu masinu koja je negde u rangu sa mojom, - mislim po pitanju potrebne snage napajanja!

Ipak mislim da cu uzeti neki Chiftich od 450W, sigurnije mi je!

Cooler master kućišta su odlična ali batali ta napajanja mnogo su slaba. Lepo kupiš kućište i neko normalno napajanje a to napajanje iz njega prodaš.

Nazad
Vrh Dno