Šta je novo?

Cool mousepadovi :)

Vince Carter

Čuven
Učlanjen(a)
30.06.2000
Poena
649
Preporucite mesta gde se mogu naci bolji, 'firmirani' mouse padovi, pa jos pogodni za opticke miseve... 😱

najbolje je da nadjes jednobojni tekstilni mouse pad, pa da uzmes jedno 5 komada. mogu brzo da se trose, ali su najbolji za optickog misa... barem od onoga sto sam ja probao

Miroslav je napisao(la):
najbolje je da nadjes jednobojni tekstilni mouse pad, pa da uzmes jedno 5 komada. mogu brzo da se trose, ali su najbolji za optickog misa... barem od onoga sto sam ja probao

Nje los ni onaj kao providni.

Miroslav je napisao(la):

I ja preporuchujem jednobojne platnene podloge. Ubedljivo su najbolje a i nekako su prijatne i za ruku 😉 !

Hmmm, neobicno... Imam Logitech MX500, i sa starim platnenim, jednobojnim (doduse malo propalim 😀) padom ne radi bas najbolje, ali sa extra sarenim, malim i ruznim :mrgreen: padom radi sasvim ok???

Zar nisu preprucili jednobojne podloge za opticke miseve?

Ma uzmete jedan beli hamer, isecete zeljenu velicinu, i da vidis kako dobro radi :d

Ja sam licno imao problema sa plavom obicnom podlogom i MX-300 modelom. Onda sam nabavio Verbatim podlogu koja ima granuliranu povrsinu i misonja od tada peva. Jedini problem je sto se Verbatim podloge prave u razlicitim motivima i temama koje se mnogima nece svideti.

Izlakirani drveni sto 😛 Ne haba se, ne odrzava se, veliki je, i svaka optika ga voli :mrgreen:

Miroslav je napisao(la):
jednobojni tekstilni mouse pad
Ovo... u Mamutu, Herlitz-ovi, prilicno markantni onako skroz crni :mrgreen: ... za 100 kinti.

Idi na site i vidi kakve se produkte nude za opticke miseve, uzgred tamo mozes da procita i zasto je bolje koristiti te "specijalne" podloge u odnosu na klasicni jednobojni ili sareni pad. Takodje, za optickog misa je bolje korstiti sarene pad-ove nego one jednobojne, jer sareni daju mnogo brzi odziv...detaljnije na site-u.

http://www.novasmic.com/

vince,ti nam ne reche za sta koristis taj mx500,tacnije za koju igru ili program?

[G]H1ghLANdeR je napisao(la):
vince,ti nam ne reche za sta koristis taj mx500,tacnije za koju igru ili program?

Ha? Paa, ovaj... za sve 😀 tj veci broj igara i programa. 😱

Po meni ti je za MX500 najbolje da kupis ako imas da das malo vise za podlogu Everglide Giganta Optical (imas smoke ili providnu varijantu pa ti odaberi). Ja licno imam Intelli 3.0 sa skatez-om i po njoj ide sjajno, ali sam probao i MX500 koji kada nema skatez ide bolje nego Intelli kada nema, ali sa skatez-om ti je isto. Sve u svemu, moja topla preporuka za ovu podlogu, a preporucujem ti i da kupis skatez da ne grebes klizace posto je podloga tvrda.

Pozdrav

Zaboravio sam da ti napomenem. Ja sam je kupio u inostranstvu, ali sam video da je jos odavno dosla u Compland. Da li je jos uvek tamo ima to ne znam. Jedino ne znam koliko ce ti odgovarati to sto je podloga izuzetno tvrda i hrapava, ali i pored toga mis savrseno klizi po njoj. Meni je na pr. bolja od Func-a za koji mnogi kazu da je najbolja podloga. Au, al sam se raspisao!

Black RIder je napisao(la):
Zaboravio sam da ti napomenem. Ja sam je kupio u inostranstvu, ali sam video da je jos odavno dosla u Compland. Da li je jos uvek tamo ima to ne znam. Jedino ne znam koliko ce ti odgovarati to sto je podloga izuzetno tvrda i hrapava, ali i pored toga mis savrseno klizi po njoj. Meni je na pr. bolja od Func-a za koji mnogi kazu da je najbolja podloga. Au, al sam se raspisao!

OK, hvala. Znaci za sada, jedina 'korisna adresa' je Compland?

od podloga za igre bih ti preporuchio ili func ili everglide,pa ti u complandu isprobaj na licu mesta sta ti se svidja..

Func je rulaja u onoj alu kutiji, jel beshe Pott1 ima jednog ? 😀

aham 🙂

:-x Bio sam juce do sajma (tamo je u onom Pyramid shopu valjda maloprodaja Complanda), imaju samo neki metalni Coolermaster pad od 18€ i neke Belkin sa ergonomskim osloncem, ali ni jedan ni drugi ne ulivaju poverenje. 🙁 Za Mouse Skatz nisu ni culi, ni po imenu ni po nameni, kao ni na jos par mesta gde sam pitao. WTF??? Gde se to stvarno moze naci? U njihovoj veleprodaji?
🙁

ma brate, zavisi kod koga si uleteo u smenu 🙂
imash func sigurno u compland radnji dole u TC. Metro ispod vukovog spomenika tachno prekoputa wog igraonice. a mislim da sam video i gigante.
ono te dve podloge su ti najbolji izbor, pa steelpad kojih ima 2-3 komada u jugi (jedan ja imao🙂 ) i onda neku platnenu. imash dojaja platnene podloge u onoj fotografskoj radnji kod politike na desnom tjoshku...

ReV je napisao(la):
ma brate, zavisi kod koga si uleteo u smenu 🙂...

:smack:

ReV je napisao(la):
imash func sigurno u compland radnji dole u TC. Metro ispod vukovog spomenika tachno prekoputa wog igraonice. a mislim da sam video i gigante.

Ql, a da li oni treba da imaju i skatez-e ili ce me opet belo gledati... :d

Marti Misterija je napisao(la):
Ima li negde da se kupe Ratzpad mousepad-ovi. Godinama vec vqze za jedne od best!

Aktuelna verzija RatzpadGS. U USA je ~10$.
Nigde je nisam nasao kod nas
🙁 , a veoma rado bih je kupio. type;
Po testovima, i dalje mislim da su najbolji.

Pozdrav,
Sasha

Imas u podzemnom prolazu Terazije, u suterenu RK 'Beograd' prodavnicu Sonic. Tu mozes kupiti plavu podlogu koja je nesto veca od standardne velicine za 60 kinti. Ja imam mx500, i zadovoljan sam. Inace, taj compland je za izbegavati. Po mom iskustvu, radnici/e su neiskusni i veze nemaju sa robom koju valjaju.

cao.

Pogresices ako kupis platnenu. Mnogo su bolje ove koje nisu platnene.

Nazad
Vrh Dno