Šta je novo?

Conflict: Vietnam

starojko75

Slavan
Učlanjen(a)
01.05.2004
Poena
319
Jel' igrao neko? Kakva je?

Isto pitanje za Perimeter, Kohan 2, Sillent Hill 2 i The Sims 2. Planiram sve to sutra da narucim pa k'o velim da se raspitam - da ne bacam dzabe 50din po disku... ;)

Poslednja izmena:
Pa onako gledajuci po sajtovima i nije nesto , onako klasicna pucacina iz prvoga lica ;)
Pozdrav...

Vietnam - krsh
Perimeter - prvo cudan i komplikovan, posle naglo postane interesantan, pa jos brze smori...
Kohan 2 - ima katastrofican bag sa ikonicama. Recimo kliknes na neku zgradu a on napravi drugu, unutra sta god da pritisnes aktivira se selfdestruct zgrade...
Silent Hill 2 - to je mnogo staro, ne narucuj to :d, treba ti vetvorka
The SIms 2 - krsh nad krshevima, ali ko mene pita...:p Woona nice na sve strane :d

Hteo sam da kazem Sillent Hill 4, naravno.

Vietnam krs? U SK-u je bas dobar opis, ocekivao sam da mi kazete da je dobar. :)
Inace, pogled je iz treceg lica.

Da li se taj bag za Kohanom moze ispraviti, odnosno da li se pojavio neki patch?

Sto se Simsa tice, uzasno me nerviraju te igre, nikada nisam igrao keca ali nesto me je zainteresovalo da uzmem dvojku, ne znam ni ja sta. :) Citao sam ovde da i u toj igri postoji neki bag sa gradnjom, ne znam da li se moze nekako ispraviti...

Ogi. je napisao(la):
Hteo sam da kazem Sillent Hill 4, naravno.

Nisam vidovita Zorka...a nju su i pritvorili btw :d :)

Ogi. je napisao(la):
Vietnam krs? U SK-u je bas dobar opis, ocekivao sam da mi kazete da je dobar. :)
Inace, pogled je iz treceg lica.

Pa zapitaj se ovako - da li izvodjenju jednog Max Payne-a odgovara igra sa tematikom vijetnamskog rata ? Ja mislim da ne. Neke stvari naprosto ne idu jedna sa drugom, makar po mom misljenju. Nije mi se dopala, VIetcong je bio daleko bolji. Ovde si kao baya koji komanduje squadom, ali nema tog nekog osecaja uzbudjenja da li je iza grmlja neko sa kalashem koji ce te skinuti sa 1-2 hica. Naravno, Max Payne lozane ovo odmah neka uzmu, jedina razlika je sto nema bullet time-a (mada ko zna, mozda i toga ima :d ) Ja i dalje tvrdim da se gomila ljudi lozi na MP zato sto ima sjajnu grafiku na ocajnim masinama, ali dobro...

Ogi. je napisao(la):
Da li se taj bag za Kohanom moze ispraviti, odnosno da li se pojavio neki patch?

Mislim da je problem u kr*ku, i da je igra zbog toga propatila. Makar je kod mene tako. Nije problem u samom originalu da bi ga krpili zakrpom, ako me shvatas sta hocu da kazem :)

Ogi. je napisao(la):
ali nesto me je zainteresovalo da uzmem dvojku, ne znam ni ja sta. :)

Sise u 3d-u ? :d

Sto se Conflict: Vietnam tice, mislio sam da igra mozda lici na Soldiers of Anarchy (je l' se tako bese zove ona igra) koja nije bila losa i koja mi se svidela samo mi je bila teska. Mozda se, ipak, ne isplati dati kintu za 6cd-a koliko igra zauzima (jer pise 1dvd a apropo toga jedno pitanje: kada igra zauzima jedan DVD da li to znaci da zauzima 6CD-a pa staje tacno na jedan DVD ili staje mozda i mnogo manje ali su je jednostavno stavili na DVD pa zato kao zauzima 1 DVD?).

Koliko znam, Conflict: Vietnam staje na 2 CD-a, ali opet je veliko pitanje vredi li ga uzimati. Mnogo je bolji Vietcong, u svakom slucaju.

Kada smo vec kod Vietcong-a, moram da pitam nesto. Pomenuo Kuzma u SK-u u opisu Conflict-a necenzurisanu verziju Vietcong-a. Jel ima to neko, jel probao? A i bilo bi lepo imati to u kolekciji, pa moze i da me kontaktira na PM, ako je raspolozen.

U SK-u pise 1 DVD a sto se tice Vietcong-a - poenta je da to uopste nije takav tip igre (bar se meni cinilo tako), Vietcong je cistokrvna pucacina iz prvog lica a ovo je iz treceg lica i kao vodis squad, komandujes a ima i RPG elemenata. Mislio sam da lici na Soldiers of Anarchy, mozda...

Agilni je napisao(la):
Kada smo vec kod Vietcong-a, moram da pitam nesto. Pomenuo Kuzma u SK-u u opisu Conflict-a necenzurisanu verziju Vietcong-a. Jel ima to neko, jel probao? A i bilo bi lepo imati to u kolekciji, pa moze i da me kontaktira na PM, ako je raspolozen.
Sto se tice te uncensored verzije, evo sta kaze jedan od likova koji je radio igru:

“The difference between the Teen (US) and Mature (UK) are as follows:

1. Teen has all of the bad curse words and racial slurs taken out.
2. Teen you can not shoot off heads, arms, etc...
3. Teen You can't blow chuncks of flesh off of the enemy

That's pretty much about it.”

Pa onda sam igrao cenzurisanu verziju. Ima li neku ovu MATURE?

Ovako kada procitam, sve te izmene mi zvuce kao izivljavanje, ali u nekoj tako ozbiljnoj i dobroj igri mogu samo da doprinesu realnosti, pa... obradovao bi me neki PM, ukoliko neko poseduje Vietcong:Uncensured.

Nazad
Vrh Dno