Šta je novo?

CONDEMNED : Criminal Origins

Ako sam dobro obavesten, igru potpisuje Monolith .
Sudeci po endzinu izgleda da ce biti u fazonu F.E.A.R.-a
samo sa naglaskom na hladno oruzje ( letve, cevke i ostala pomagala ) :d .

Ako sam dobro informisan igra koristi F.E.A.R engine. Mada bi to trebalo proveriti.

.:GoRaNStEin:. je napisao(la):
Za sada samo DEMO, trebalo bi da izadje 11.04.2006. :)
sta bi trebalo da izadje 11.04.?Demo ili igra?Ja demo upravo skidam.
Inace,izasao je Uber Soldier.

psaras_pa je napisao(la):
sta bi trebalo da izadje 11.04.?Demo ili igra?Ja demo upravo skidam.
Inace,izasao je Uber Soldier.

Znaci, samo sam se nadovezao na naslov..... CONDEMNED : CRIMINAL ORIGINS, za sada samo demo (znaci vec postoji demo, cije screenshotove i videos prilazem), trebalo bi da izadje 11.04.2006. (osvrt na naslov) :D

BTW, UBERSOLDIER je nesto najgore sto sam probao u svom igrackom zivotu...

Poslednja izmena:
cepanje cevkom? sta je tu zanimljivo :)

mozda ako ima drain health&endurance 30 :p

btw sto je ubersoldier toliko los?

Ubersoldier nije loš. On je katastrofalan. Još jedan bledunjav ww2, pa još sa natprirodnim moćima :trust: Sjajan recept kako poniziti klastere hard diska čiji se ukupni kapacitet meri gigabajtima :beat: Greota bacati prostor, čak i da imaš hard od 500 GB. Uostalom, igra je toliko loša da je Neđo iščekuje :d
P.S. a voiceacting je tek katastrofa i po! Ja sam bolje i dinamičnije pričao u petom osnovne :)

dobro, jos samo da se javi neko ko ne pljuje ww2 tematiku u poslednje dve godine :)

Hebote, kao da sam ja protiv postojanja ww2 igara. Kad izađe igra čija tematika mene ne zanima ali je igra objektivno dobra ja tako i kažem - dobra igra, ali mi tematika (najčešće samim tim i priča) nije interesantna :) Kad kažem da je igra loša onda smatram da je loša bez obzira da li je smestili u ww2/babylon 5/star wars/star trek/middle earth/ancient rome univerzum. Uber ima samo solidnu grafiku, i to imajući na umu da ju je radio jedan mali nepoznati tim iz istočne evrope. U svemu ostalom ništa što ga izdvaja od gomile generičkih fpsova. Ali dosta smo trolovali topik, ipak je posvećen condemned-u :)

P.S. samo još da primetim da se ti rukovodiš devizom "čim je razvojni tim mali, siromašan, i ostvari makar nešto, mora da je igra dobra" :d

bla bla bla bla :) nema obliviona pa kriziras jel ;)

Vratio sam mu se :) Pogledaj Oblivion tred :D

Na IGN opisana i ocena 8.5

Da li neko zna koliko ce zahtevna biti ta igra, i koja je optimalna konfiguracija da bi ta igra solidno radila ?

odigrao sam demo (jedan nivo), grafika je totalno na fazon f.e.a.r.-a, treba min. 6600gt da bi licilo na nesto, gameplay je odlican, strvarno sam se cimnuo na na par scena... mislim da ce biti dobra hororcina

jooooj...de su pored svih mogucih engina novih nasli u fear enginu da ga rade....bruka. Najzahtevniji engine. Igra izgleda ok, a kakva je kao igra - to cemo videti. nisam neki ljubitelj "strasljivih" igara, mozda zato sto volim da igram nesto da se opustim, a ne isprepadam. Videcmo.

Poslednja izmena:
Ja sam je zapoceo, izgleda vrlo profi, ima neki filmski shmek..
Graficki je mnogo nezahtevnija od F.E.A.R-a a izgleda extra, zvuk takodje..
A64 2.4ghz, 1gb rama i 6800 ( 360/900) sve max, 2aa/4af 1280*1024 bez kocenja,
P.S.
nece da krene instalacija bez ~8gb prostora na HDD a zauzima oko 6!

to je dobra vest...fear je po meni bio neopravdano mnogo zahtevan.

Igra je fenomenalna, optimizacija savrsena!!! Svaka cast momcima iz Monolitha!!!!
Sutra nam stize jos jedan horor - Devil May Cry 3 SE, a za nedelju dana eto nama toliko dugo ocekivanog i navaljenog Resident Evil 4 ludila...

Ala ce biti neprespavanih nociju....auuu, auuuu....Tomb Rider, Condemned, DMC 3, RE 4, Ubersoldier, ...... :type: udri misko... :crash: ...hehhehee

mikelebg26 je napisao(la):
Igra je fenomenalna, optimizacija savrsena!!! Svaka cast momcima iz Monolitha!!!!
Sutra nam stize jos jedan horor - Devil May Cry 3 SE, a za nedelju dana eto nama toliko dugo ocekivanog i navaljenog Resident Evil 4 ludila...

Ala ce biti neprespavanih nociju....auuu, auuuu....Tomb Rider, Condemned, DMC 3, RE 4, Ubersoldier, ...... :type: udri misko... :crash: ...hehhehee

Resident Evil 4 izlazi u junu:
http://www.ubi.com/UK/Games/Info.aspx?pId=4363

To ce da bude jedna od najboljih PC igara ikada, naravno za one koji imaju dual analog gamepad. :)

Odlicna igra, bar tako izgleda na pocetku. Sa Monolitom ocigledno nema za*ebancije ,)

mikele zbog ovih sto sam podvukao mozes imati neprospavanu noc eventualno razmisljajuci o gluposti doticnih, i nista vise :d

Tesko da RE4 izlazi u junu,a evo dokaza:

http://www.gamepressure.com/game_info.asp?ID=6659

http://www.gamespot.com/pc/action/devilmaycry3specialedition/index.html

http://www.gamespot.com/pc/adventure/residentevil4/index.html

Sto se tice ovog podvucenog, ja neznam zasto su tebi te 2 igre krs?!??! Naravno, nisu nista specijalno,ali su ok za razliku od nekih pravih djubreta koje su izasle u zadnje vreme. Oblivion je dobra igra sa savrsenom grafikom, tu nema dileme,ali brate, za mene nemoze biti zanimljiva igra gde najvise sto radis je ides okolo i pricas sa NPC-ovima i tako zavrsavas kao neke questove...Mislim, jednostavno nevolim RPG i velika je steta sto Oblivion nije neki FPS ili tako nesto. Iskreno, pre cu igrati Ubersoldier nego Oblivion, mnogo mi je to zanimljivije, nego neko nenormalno hodanje okolo ..... Svaka cast Oblivionu, ali brate, dalje od mene sa tom igrom...

Bolje ti je da se ono "djubreta" ne odnosi na Oblivion u sledećoj rečenici :)

A ako ti Oblivion ima puno dijaloga, ne znam šta bi rekao za Morrowind. Po meni je dijalog mnogo bolji način za otkrivanje priče i uživljavanje u svet od prerenderovanih scena...

Što se tiče teme... Condemned je sasvim dobra igra, pa možda i fenomenalna, posebno osećaj tokom borbe hladnim oružjem, koji je možda najbolje do sada izveden. Ali je igra suviše "teška" za mene.

Poslednja izmena:
uber je tesko njesra kreno sam prvi nivo i kraj ugasio i un-instalirao,pobogu serious sema sam stigao do 3 nivoa pre nego sto sam se smorio.....

Sto se tice ovog podvucenog, ja neznam zasto su tebi te 2 igre krs?!??! Naravno, nisu nista specijalno,ali su ok za razliku od nekih pravih djubreta koje su izasle u zadnje vreme. Oblivion je dobra igra sa savrsenom grafikom, tu nema dileme,ali brate, za mene nemoze biti zanimljiva igra gde najvise sto radis je ides okolo i pricas sa NPC-ovima i tako zavrsavas kao neke questove...Mislim, jednostavno nevolim RPG i velika je steta sto Oblivion nije neki FPS ili tako nesto. Iskreno, pre cu igrati Ubersoldier nego Oblivion, mnogo mi je to zanimljivije, nego neko nenormalno hodanje okolo ..... Svaka cast Oblivionu, ali brate, dalje od mene sa tom igrom...

Pogresno si procenio, nisam fan obliviona :D , doduse ne mogu da kazem "dalje od mene" jer pomalo ga igram ali svakako nisam potpao pod opste ludilo koje ga prati. Imam dosta zamerki, a grafika je po meni vise izvikana, daleko od toga da je spektakularna i jos dalje od screenshotova kojim je napravljen hype oko same igre (npr. igram samo iz prvog lica jer ne mogu da gledam onaj gay hod i totalno moronski napravljen skok glavnog lika :d ), zatim istovetne glupave postapalice drugih likova svaki put kad prodjes pored itd. da ne nabrajam sta me sve odbija. sve u svemu-nista spec.
Jedino mu se ne moze osporiti - kompleksnost. A to je opet od znacaja samo za one koji se bas pronadju u tom RPG svetu. Ja nisam taj.

Ali brate Ubersoldier??? Pa pored toliko ultra kvalitetnih FPS-ova u poslednjih godinu dana ovo je prosto neozbiljno, da ne kazem tragicno.

Probao sam full igru i stvarno je odlična. Nego šta se tiče optimizacije, meni na mojem kompu f.e.a.r. ide puno glađe nego comdemned. Postavke sam stavio potpuno iste sve max, 4xAA, 8xAF, ss off. U Comdemned-u mi na nekim mjestima pada i do 25fps, dok u fear-u nema šanse ispod 35fps-a prosjek je 60fps-a.

Vrh Dno