Šta je novo?

Comtrade "napredna" konfiguracija

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

1010

Čuven
Učlanjen(a)
11.01.2004
Poena
604
telekom i comtrade akcija

Matična ploča Intel 101GGCL
Procesor ->Intel CPU P4 805 2.667GHz, FSB533,2X1MB, LGA775, Dual core<-
Memorija 512MB DDR400
HDD Maxtor 160 GB SATA MB
FDD Sony FDD 3.5" 1.44MB
DVD ROM Sony DVD-RW 16xDL
Grafička karta Gigabyte VGA ATI LX550 (256 MB) PCI-e
Monitor LG L1718s
Kućište Miditower
Tastatura Logitech
Miš Logitech
Modem Hardware-ski
OS Licencni Microsoft Windows XP Home
AV Licencni Antivirus software - NOD32

Cena sa PDV-om 720 EUR
Rok otplate 24 meseca
Iznos rate 27.67 EUR
Učešće 144 EUR

sto se kamatnih uslova tice kamata je 88 eura,dok bi za istu sumu novca kod banka intes* (da je ne rekalmiram) kamata bila 154 eura,tako da se to isplati.
e sad da li konfa vredi 720 eura to upravo racunam a dobro bi mi dosla i vasa pomoc i ne zaboravimo
da je ovo ipak brend nije neki divljak:D

Poslednja izmena:
Kakav je to brend majke ti?? Iste komponente ko i u svakoj prodavnici u bg-u. To sto Comtrade lepi svoje nalepnice i napise ispod BRAND NAME ne znaci da su ti komponente unutra kvalitetnije. CT masina je masina kao i svaka druga, isto radi, isto se kvari. Nista bolje od osalih odgovornih firmi koje se bave istim poslom(da ne reklemiram sad koje su to firme). U svakom slucaju da se vratimo na pitanje: Ne znam za ovu konkretnu masinu, ali sve ct masine koje sam ja gledao su bile u proseku skuplje za 100-200e (i to bez softvera). Ne znam sta da ti kazem, ja da sam na tvom mestu sigurno ne bih kupio ovo iz 2 razloga:
1. Ne treba mi ni legalini Win ni legalni Nod(ako ti masina nije za kucnu upotrebu ovo otpada)
2. Necu da im dajem 100-200 e vise za zalepljeno kuciste(ne smes da ga otvoris), nalepnicu i uputstvo.

slicna konfa u maloprodaji bi izasla 690 eura ono sto ja mogu da nabavim,pod uslovom
da je gygabyte x550 koji su naveli 128-bit memory interface, ako je hypermemory
onda se vec ne isplati

cpu 110
mem 65
gpu 60
motherboard 70
flopy 7
modem 8
mouse & keyboard 15
case 40 (uporedimo ga sa codegen)
hdd 67
monitor 210
dvd-rw 40
total: 692
usteda na povoljnijoj kamati 66eura.

=>ko ima kes ne isplati se ko nema i hoce kredit njemu se isplati

Poslednja izmena:
ljudi koji rade vesti bi trebalo da se raspitaju o detaljima konfe narocito koja je ovo gigabyte grafika
i kakav je ovaj monitor.

@MaNiAcK mislio sam testirana slazu se komponente ne sklapas napamet,to ne znaci da je brza ili kvalitetnije,
nego znaci manje te boli glava.

X550, 256MB/128bit 400/600MHz.

Standardni X550.

Poslednja izmena:
Ovo je super ponuda u odnosu na vecinu kod nas, jedan moj komsija pre neki dan je uzeo konfiguraciju za 700 evra sa otplatom na 24 mesecne rate a konfiguracija je jedno tri puta slabija i gora od ove (u pitanju je Sempron2800+, 512 MB DDR400, Radeon 9250, HDD WD 80GB, Samsung 793DF, bez winowsa)

Kakav je to brend majke ti?? Iste komponente ko i u svakoj prodavnici u bg-u. To sto Comtrade lepi svoje nalepnice i napise ispod BRAND NAME ne znaci da su ti komponente unutra kvalitetnije. CT masina je masina kao i svaka druga, isto radi, isto se kvari.
Posto sam radio u prozivodnji kod njih mogu ti reci da se dosta pazi na detalje i sklapanje komponenti i nakon sklapanja ide temeljno testiranje, tako da recimo ne moze da ti se desi da memorija ne radi uz plocu (kao sto bi moglo da kupujes pojedinacno delove) a cena ko i svaki "brend" placas vise za onu nalepnicu Comtrade (jer ipak nije to tako lako zaleptiti, moras da pazis na ugao i milion problema tu bude :D) nego za kompjuter... pa ko voli nek izvoli, ja samo znam da oni imaju porudzbina za kompove da ne mogu da postignu sve.

da, ali oni ubacuju original xp, a kome to treba ... ;0
UPS, jezik za zube :D

Ajde molim te pojasni ovo-kako se nekome ko ima para ne isplati a onome ko nema se isplati?!

808 je valjda jos uvek vece od 720
Pa kako ne razumes onaj ko nema u kesu 600-700 evrica isplati mu se da daje mesecno za ratu 20-30 evra, a onaj koji ima kes za te pare moze da kupi bolju masinu!!!!!

E u toj masini valja samo NOD :)

Ostalio je cisto ******, a meni ovo lici na reklamu jer su jedina dvojca koja su hvalila konfiguraciju sveze napravljeni useri, sa 18 i 1 postom ;) tako da............

A to da ""mislio sam testirana slazu se komponente ne sklapas napamet,to ne znaci da je brza ili kvalitetnije,""
okaci macki o rep jer slucajno znam koliko se zaposleni u CTu razumeju u komponente, a i menadzeri su im retardirani ****** koji su uvezli zadnji put 9 ( slovima DEVET) Gigabyte Nforce 4Ultra ploca.

Svaka masina koju bih sklopio sam radila bi bolje od njihove, jer su jadni i uvek negde gledaju da ustede,
i sta im znaci ono hardwerski modem ??? koga bole ***** kad ce net da ide jadno kao i na svakom modemu, ah da inace to je onaj intelov modem koj je jedino dobar na digitalnim centralam, a kot to ima ima i ADSL.

To sto pljujem po CTu..... neka neshvate licno jer ni drugi prodavci nisu bolji, hm ima mnogo i gorih od njih, ali stvarno je jadno od firme koja se postavlja za "brend" (to su negde culi da je u fazonu i vicu na sav glas) radi gluposti kakve radi.

P.S. Jel neko video masinu sa WCGa ? a iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii koja zastarela tehnologija.....

Ostalio je cisto ******, a meni ovo lici na reklamu jer su jedina dvojca koja su hvalila konfiguraciju sveze napravljeni useri, sa 18 i 1 postom ;) tako da............

1. Nauci da se izrazavas kulturno, preterujes, preterano
2. pogledaj svoj broj postova pa onda sudi o tudjem. Ako su ti neki "CT-placenici", ti u tom slucaju mozes da budes "zavidna konkurencija" ili ti "da komsiji crkne krava".
3. nemas pojma o tome kako i ko radi u CT-u, pa nemoj vise da iskazujes svoje misljenje o tome

P.S. Jel neko video masinu sa WCGa ? a iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii koja zastarela tehnologija.....

ajde za pare koje oni traze za masinu sklopi neku po tvojoj meri, molim te....a da nije zastarela tehnologija

Poslednja izmena:

Svaka masina koju bih sklopio sam radila bi bolje od njihove, jer su jadni i uvek negde gledaju da ustede,
i sta im znaci ono hardwerski modem ??? koga bole ***** kad ce net da ide jadno kao i na svakom modemu, ah da inace to je onaj intelov modem koj je jedino dobar na digitalnim centralam, a kot to ima ima i ADSL.

To sto pljujem po CTu..... neka neshvate licno jer ni drugi prodavci nisu bolji, hm ima mnogo i gorih od njih, ali stvarno je jadno od firme koja se postavlja za "brend" (to su negde culi da je u fazonu i vicu na sav glas) radi gluposti kakve radi.

E, stvarno svako ima pravo da priča svašta, a to je dokaz da smo demokratska zemlja, makar na internetu.
Mogu da se kladim u sve da čovek koji je ovo gore napisao radi u nekoj Comtrade-u "konkurentskoj" firmi ili je "diler" da ne kažem od onih što valjaju robu preko oglasa "povoljnije od drugih" i ima iskustva sa mašinama i sklapanjem toliko da je prvo što kaže kupcu "koji će ti moj legalan windows". U principu, ne želim da se mešam u to koliko je Comtrade stručan ili ne, ali je zaista veoma zanimljivo da se u gomili postova na ovom sajtu provlači jedna ista priča, koja meni nije nikako jasna, a to je da su Comtrade konfiguracije neosnovano skuplje od konkurencije, jer Comtrade nije brand, pa stoga ne bi trebalo da budu skuplje. I onda se redovno njihove konfiguracije razlože na sastavne delove, saberu se (najniže cene u gradu) cene tih kompnenti, i dodje se do toga da je ComTrade konfa skuplja 10%. Nikad se ne poredi cena te konfiguracije sa recimo cenom takve konfiguracije u Desk-u, u PC Centru, u nekoj drugoj firmi koja "isto tako nije brand". Kao da neko želi da ComTrade pravi konfiguracije koje su jeftinije od onih koje sklapaju likovi poput ovog iznad. Ja to ipak ne mogu da shvatim, iako mogu da prihvatim (to nije teško) da ComTrade nije bi blizu brand kakav bi mi voleli da jeste.
Čak, u retkim slučajevima kad ComTrade napravi konfu koja nije preskupa, ponudi najniže kreditne stope, ponudi pogodnosti plaćanja tog računara preko telefonskog računa, bez odlazaka u banku i žiranata ili papirologije... i cena te konfiguracije bude skoro istovetna sa cenama većine prodavaca u gradu... nadje se masa dušebrižnika kojima i to smeta.
Ja sam stvarno iskreno zbunjen, eto. Ajd' uzdravlje!

Kratko cu odgovoriti jer vidim da ovde ima ljidi koji rade u ili rade sa CT-om.

NE, ne radim u prodaji racunara, radio sam davno ali .....

1. Komponente koje CT ugradjuje su vrlo niskog kvaliteta (ne govorimo o procesoru jer one je takav kakav je)
2. Nije lepo od velike firme kao CT koja pokusava da bude brend da "uvaljuje" u svoje konfiguracije komponente koje nemoze da proda dilerima
3. Lepo od njih sto nude "povoljne" kredite
4. Inace da li je neko video tu plocu o kojoj pricaju ? evo vam link http://www.technologydepot.net/INTEL-Intel_BLKD101GGCL_ATI_Radeon_Xpress_200_LGA_775_A.html p prosudite sami.
5. Ah da i moj broj postova je toliki jer cesto postujem u sekcijama gde se postovi ne racunaju.
6. I da da odgovorim na komentar o "mojoj" konfiguraciji: mislim da bi A64 3000+ Nforce 4,5 Ultra 1GB rama i 7300GT u nekom boljem kucistu i sa ostalim pratecim komponentama kostala i manje od 720e ali mozda se i varam u svakom slucaju je kvalitetnija i bolja i ........ hm da siguran sam da kosta toliko ili manje.
7. Pa sta ako ima licenciran XP? ako je kompjuter namenjen za firmu onda im treba XP profesional a ne Home, a kucni korisnici nisu obavezni da imaju licenciran Win, mozda je neko cuo za Linux???
8. Ah da i ponovo cu reci simptomaticno je sto se ovakav vid posta pojavio par dana posle pojavljivanja na PC brzi gde su ga svi napljuvali kao reklamu, sto ja i dalje mislim da jeste.

P.S. Selio sam se pa nisam video komentare ranije.

7. Pa sta ako ima licenciran XP? ako je kompjuter namenjen za firmu onda im treba XP profesional a ne Home, a kucni korisnici nisu obavezni da imaju licenciran Win, mozda je neko cuo za Linux???
Pa ni firme ne moraju da imaju windows, svasta. Ali je u cenu uracunat Windows XP, a valjda moze da se naruci komp bez windowsa i da cena bude manja, nisam siguran da li moze ili ne moze ali bi definitivno to bio veoma glup potez od njih ako si obavezan da kupis racunar sa windowsom.

ako se prodaje racunar, onda se prodaje sa OS-om
ako se prodaje konfiguracja onda se prodaje bez OS-a

eto, toliko sam ja upucen :)

Kratko cu odgovoriti jer vidim da ovde ima ljidi koji rade u ili rade sa CT-om.

NE, ne radim u prodaji racunara, radio sam davno ali .....

1. Komponente koje CT ugradjuje su vrlo niskog kvaliteta (ne govorimo o procesoru jer one je takav kakav je)
2. Nije lepo od velike firme kao CT koja pokusava da bude brend da "uvaljuje" u svoje konfiguracije komponente koje nemoze da proda dilerima
3. Lepo od njih sto nude "povoljne" kredite
4. Inace da li je neko video tu plocu o kojoj pricaju ? evo vam link http://www.technologydepot.net/INTEL-Intel_BLKD101GGCL_ATI_Radeon_Xpress_200_LGA_775_A.html p prosudite sami.
5. Ah da i moj broj postova je toliki jer cesto postujem u sekcijama gde se postovi ne racunaju.
6. I da da odgovorim na komentar o "mojoj" konfiguraciji: mislim da bi A64 3000+ Nforce 4,5 Ultra 1GB rama i 7300GT u nekom boljem kucistu i sa ostalim pratecim komponentama kostala i manje od 720e ali mozda se i varam u svakom slucaju je kvalitetnija i bolja i ........ hm da siguran sam da kosta toliko ili manje.
8. Ah da i ponovo cu reci simptomaticno je sto se ovakav vid posta pojavio par dana posle pojavljivanja na PC brzi gde su ga svi napljuvali kao reklamu, sto ja i dalje mislim da jeste.

P.S. Selio sam se pa nisam video komentare ranije.

Bolje nastavi ti da se seliš ili da seliš, fizikalija ti bolje ide ...

Tvoji komentari ne zaslužuju ni repliku.

BTW, jel' ti imaš LINUX na tvojoj extra jakoj i NASA-ready konfiguraciji?

Hehhehe, "pa šta ako ima windows licenciran..." heheheh, svašta....

Pokazao si dovoljno koliko znas ako pricas da je ta konfiguracija ok, necu se sa tobom raspravljati dalje, i cisto sumljam da imas licenciran Win, a ako imas ...... voleo bih da cujem prednosti toga.

Da li bi sad tebi neko trebao da kaze da si pokazao koliko si pismen, te da se sa tobom nece dalje raspravljati?

ne znam da li je cena te konfiguracije visoka, al su monitor koji ja posedujem Acer al1951cs definitivno precenili. U CT shopu kada sam ga ja pazario pre tri nedelje, kostao je 41 000 din. a u ostalim radnjama oko 27 000 d. Pa sad vi recite da li je to bezobrazluk ili ne. A na monitor ne ide CT nalepnica. Da je 1000 ili 2000 skuplji pa da kazes ok. bolja firma, servis itd.

Procitao sam par thread-ova na ovom forumu i vec vidim ko voli CT i ko radi ili ima rodjake koji rade tamo tako da ..... necu se vise uplitati u komentare o CT "masinama".

Procitao sam par thread-ova na ovom forumu i vec vidim ko voli CT i ko radi ili ima rodjake koji rade tamo tako da ..... necu se vise uplitati u komentare o CT "masinama".

Upleti se slobodno ako imas nesto pametno da kazes, ovako textovi su ti u skladu sa nickom:D

Pa naravno da je ovo "napredna konfiguracija" :).Pa ima dualcore u sebi zar ne.E sad sto je taj dualcore nesto sto ne moze da se proda i nikad nije ni moglo bilo kome ko samo obrati paznju na onu sitnicu FSB533,to je vec druga prica.I sto ploca nije bas ponajbolja,strasno podseca na ESC ploce koje se ugradjuju u npr. IBM masine,pa traju koliko i garantni rok(licno video na P3 kupljenom u IBM predstavnistvu za 2500 DM,trajao je tacno 3 godine i mesec-dva preko).A da ne pominjem "DDR512 MB"(renomirana marka) i "Kućište Miditower" :).
S druge stane sve to ipak i kosta ako je neko obratio paznju na maloprodajnu cenu procesora,mislim da je bio oko 120E ranije(vredi 12E,ali to je samo moje misljenje nazalost,jer se i prodavao).Znaci,za ljude koji su u racunare upuceni koliko i ja u kuvanje ovo je ok konfa :).
Salu na stranu,uslovi za otplatu su odlicni,cak najbolji koje sam uopste i video do sada u ovoj jadnoj zemlji gde ti banka odere kozu s ledja kad uzmes kredit da kupis box cigreta,koji te na kraju kosta kao ceo kamion da si uzeo.Znaci,imamo sve uslove:zastarelu robu koju ce tesko iko da kupi za cash(verovatno uvezenu budzasto iz magacina gde se kupuje na kilo),osiromasen narod gde deca placu za novim kompom,plate od 200E,veliku firmu CT i monopolistu Telekom.Idealna kombinacija da se zaradi.Licno bih i sam to radio da mogu(u prevodu da imam toliki cash kao CT).Pa zar mislite da vlasnici List Computers i Jugodata sad placu zbog 100000 nezadovoljnih kupaca,ili broje kintu?Ja mislim da zadovoljno broje kintu :).
Jos samo da dodam: da li ste obratili paznju na "napredne konfiguracije" proizvodjaca kao sto su Dell i IBM mozda?Ja jesam.Skuplje su od ove i to osetno skuplje,a nista bolje(sem kucista koja su kod njih uvek dobra).Zato je ova jos i povoljna ako se oceni kao firmirana(sto u svakom slucaju jeste jer je CT registrovao svoj brend i samim tim u potpunosti odgovara za kvalitet istog,cime mnogi nasi veliki uvoznici ne mogu bas da se pohvale).A tek da ne pominjemo strucnost ljudi koji sve to i sklapaju u velikim stranim firmama.Uporedite njihove IV stepen obrazovane servisere sa nasima VII(pa koliko samo ima ljudi sa zavrsenim elektronskim fakultetom koji rade po nasim servisima jer ne mogu da nadju bolji posao!).Znaci,kad se tako sagleda,ova konfiguracija je i ok za siroke narodne mase kojima je i namenjena i nije precenjena ni jedan jedini euro.

Poslednja izmena:
Procitao sam par thread-ova na ovom forumu i vec vidim ko voli CT i ko radi ili ima rodjake koji rade tamo tako da ..... necu se vise uplitati u komentare o CT "masinama"

E, smarač, jedan mali savet obzirom da se ne razumem u kompjutere i licencirani windows nema nikakvu svrhu - piratski radi bolje - dakle, da izadjemo iz tih kompjuterskih voda u kojima ti plivaš kao riba a mi se jadni podavismo ...

Mala škola pravopisa : "nesmem" se zapravo piše "ne smem" i još nam nisi otkrio kakva je ta tvoja "spacy" konfa, i ako nemaš ništa protiv, još jedan savet:

- zalepi na ulazna vrata nešto tipa "10 jura pogled na SMARAČEVU ZVER", obesi oglas ovde i zaradićeš neku kintu od nas jadnika koji jedva čekamo da vidimo te mašine lude za koje "nesmeš" da napišeš kakve su, koje vrte paralelno LIN u piratski XP, ... (dodješ mi 10% od profita za ideju, ali obećavam da ću ti biti prvi posetilac, uredno plaćam)

Masina mi je u specifikaciji Moja masina, hvala za napomenu o pravopisu ispravicu, a stvarno ne razumem sto je licenciran windows bolji za kucnog korisnika od piratskog ??? i jesam li ja rekao da radi bolje, ne trpajte mi reci koje nisam izgovarao, i ne razumem sta vam nije jasno u mom misljenju da je CT-ov komp uzasan ?? Ako mislite drugacije ...... pa .... nema vam pomoci.
Pogledajte malo WCG konfiguraciju pa pogledajte malo po svetu na cemu se oni igraju na takvim dogadjajima, i sto se pojedninm ljudima brisu postovi vezani za komentare CT konfiguracija ? Vidim da ni na Benchu nije velika sloboda govora, jer niko nije dao ni jedan argument protiv mojih komentara sta je stavljeno u taj CT-ov kompjuter. I zasto ja nemogu da uzmem masinu bez Win-a? ah pa da to ne odgovara CT-u i MS-u. Ko je rekao da ja teram Lin na masini, i jesam li rekao da nemam licenciran Win ?
@ Simpson Druze moji komentari su bili na pocetku i i dalje stojim iza tvrdnje da je CT konfiguracija ocajna, da tamo rade ljudi preko veze i da pojma nemaju sta rade, (bilo je par postova mojih prijatelja o tome ovde ali ih je neko obrisao sa napomenom da se vise ne pojavljuju), svako ko prica drugacije ociti ih brani jer radi tamo ili mu neko radi tamo pa se oseca povredjen.
@ostali niko, ama bas niko nije dao protiv komentar na moje komentare oko kvaliteta konfiguracije, samo ste me napali po principu da neznam sta pricam, a to moze i moja baba da radi, pitam ja vas jel neko od vas kupio mozda taj komp ? ili je mozda preporucio nekom svom bliskom rodjaku / drugu da ga kupi?
CT daje povoljne uslove za taj kompjuter samo iz razloga sto ga drugacije nece prodati.

I zamolio bih vas jos jednom da ne komentarisete mene, moj pravopis, i moj kompjuter samo zato sto sam ja komentarisao ponudu CT-a, nema razloga nikog nisam vredjao i nezelim da me vredjaju.
@Kobaya prvi covek koj je rekao nesto konstruktivno, i bez prozivanja, da u pravu si Dell i IBM su jos veci lopovi, ali CT pokusava da ide istom stazom.

@ Simpson Druze moji komentari su bili na pocetku i i dalje stojim iza tvrdnje da je CT konfiguracija ocajna, da tamo rade ljudi preko veze i da pojma nemaju sta rade, (bilo je par postova mojih prijatelja o tome ovde ali ih je neko obrisao sa napomenom da se vise ne pojavljuju), svako ko prica drugacije ociti ih brani jer radi tamo ili mu neko radi tamo pa se oseca povredjen.

Pazi kad stvarno ne vidim ni jedan obrisan post ovde, i kako je moguce da mozes da vidis napomenu kod obrisanog posta?

Jos jednom pun komentar

Matična ploča Intel 101GGCL - blagu UZAS
Procesor ->Intel CPU P4 805 2.667GHz, FSB533,2X1MB, LGA775, Dual core<- - hm zastarelo? ali moglo je i gore neki 6xx mada bi to povecalo cenu ;)
Memorija 512MB DDR400 - malo memorije za danasnje standarde
HDD Maxtor 160 GB SATA MB - nije mi jasno sta im je ovo MB pored? pivo ?
FDD Sony FDD 3.5" 1.44MB - inace u konfiguraciji koja nema flopi i naknadno se doda, naplate i kabl, a svi znamo da on mora da dodje uz plocu
DVD ROM Sony DVD-RW 16xDL - ok
Grafička karta Gigabyte VGA ATI LX550 (256 MB) PCI-e - pa sad mogla je i integrisana grafika
Monitor LG L1718s - mislom da je ovo jedina svetla tacka
Kućište Miditower - sam naziv govori o kvalitetu neko je komentarisao da je to dobro kuciste sa "pravih" 350W a ja sam video samo neke kineske limenke
Tastatura Logitech - bolje nego Trust koju daju uz basic konfiguraciju, ovo im je +
Miš Logitech - takodje komentar kao za tastaturu
Modem Hardware-ski - ??? ko je ovo pisao stvarno je retard, verovatno misle na onaj Intel modem koj radi ocajno na starim centralama, a onaj ko ima novu centralu ...... moze da ima ADSL, a jel ovo daju i u konfuguraciju za ADSL sa telekomom ?
OS Licencni Microsoft Windows XP Home - i dalje tvrdim da kucnim korisnicima nije potreban, a da i objasnite mi kako ce jedan obican korisnik da aktivira OS ako treba da upise aktivacioni kod a Win je na cirilici? posto aktivacija ide pre mogucnosti biranja jezika??? i jel uopste piraju ljude jel hoce srpski language pack ?
AV Licencni Antivirus software - NOD32 - e ovo totalno podrzavam, pitanje je koliko je trajanje licence?

a sad cene, kako ih ja vidim priblizno kolika bi cena CTu bila kad ih nabavlja

Ploca 20e
Proc 80
mem 25
HDD 40
flopy 2
DVD 20
GPU 20
mon 150
kuciste 10
tas 3
mis 3
modem 3
win 50
Nod 20 (ako je godina dana u pitanju)
sto je 446e 526 sa PDVom, e sad koliko oni tu zaradjuju ??????????????

Ah da i komentari da u cenu ulaze troskovi transporta od magacina i u magacin su smesni jer njima je sve u istoj zgradi.

Ah da i da napomenem opet ne prodajem i nesklamap racunare za pare, to radim samo za sebe i prijatelje, bavim se projektovanjem tako da molim vas da prestanete sa komentarima da sam zavisna konkurencija, a onaj ko tvrdi da u sklapanju kompjutera ime neke nauke je verovatno mentalno retardirana osoba (aj da vidimo sad ko komentarise ovo).

Aj mozda sam pogresio u nekim procenama ali .... mislim da sam priblizno sve dobro stavio pa neka je i 50e gore ponovo je mnogo manje od onog sto traze.

Toliko od mene i molim vas samo dajete komentare na moje procene a ne na mene jer nije potrebno da se vredjamo.

Poslednja izmena:
@ Simpson nije moj post obrisan, nego post mog drugara cije ime necu pominjati da mu ponovo nebi bilo oduzeto 50 postova, a to se nije dogadjalo u ovom thredu. Nadam se da sam sad nesto pametno rekao.

Poslednja izmena:
@ Simpson nije moj post obrisan, nego post mog drugara cije ime necu pominjati da mu ponovo nebi bilo oduzeto 50 postova, a to se nije dogadjalo u ovom thredu. Nadam se da sam sad nesto pametno rekao.

Smarač druže, izvini, ali stvarno si bre preterao, možda nije moje da pričam, ali ostrašćen si žestoko, smiri se ... spusti tenziju, ne valja bre za krvne sudove.

OK, shvatili smo - mrziš ComTrade, lopovi su, ugradjuju krš komponente, naplaćuju te komponente skupo, tamo rade retardi, naplaćuju i kablove za FDD koji inače idu uz ploču, mada, kad razmislim, još su veći prevaranti jer ŠTO UOPŠTE UGRADJUJU FDD, koji to kome treba???

I naravno, ono sa windows-ima je vrh vrhova, ljudi su bre lopovi, nevidjeni, treba bre svi da idemo tamo ispred njihove zgrade i da im se naj**** majke, ej, bre, KO JE TO JOŠ VIDEO NEGDE da neko sme da se usudi da bre stavlja licencirane windows-e na mašine kad svi znamo da bre može da se kupi onaj BR9MT-WGRMJ-28MKK... windows Pro za cirka 100 din na svakoj pijaci. NEČUVENO bre, a pazi, još i taj Pro sigurno bolje radi nego onaj HOME, samo mu ime kaže, i bre ... sve u svemu, LOPOVI JEDNI PU PU PUUUU.

Mislim da je najbolje da se kloniš u buduće svega što imenom i podseća na ComTrade, i to je verovatno najbolje.

Ajde uzdravlje!

PS: e, da, predlažem ti da napraviš dobar deal sa ComTrade-om ipak, jer gledaj, ljubav je ljubav a posao posao. Siguran sam da ćeš im po onim gore navedenim cenama postati EXCLUSIVE dobavljač. I to ne samo njima, nego celoj evropi. Pazi, POTPISUJEM TO!!!

Ako nabaviš bilo šta što si gore naveo po onim cenama, evo, ako neće ComTrade, kupujem ti ja SVE ŠTO NABAVIŠ!!! Može???

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno