Šta je novo?

Comtrade CT 420-800

ljubapo

Čuven
Učlanjen(a)
03.10.2002
Poena
619
Planiram kupovinu CT 420-800 ,najnovija konfiguracija iz CT-a i interesuje me zna li neko sta da ocekujem od ove masine kao igracke konfiguracije.U CT shopu imaju sture podatke:AMD X2 5000,nForce 570SLI,2GBDDR2 800,GeForce 8600GTS,500GB Sata Raid,ColerMaster kuciste i napajanje i to je to.Mislim da je kuciste i graficka Gigabyte.
Ako neko ima vise podataka ili iskustva neka iznese stvar je hitna jer su deca nestrpljiva da zaigraju nove igrice.
Mene licno interesuje moze li ova masina da gura Microsoft Simulator letenja(najnovija verzija ) bez seckanja i problema na rezoluciji 1600x1200 ili bar 1280x1024.
I da ne zaboravim ima jos DVD rezac,7+1 na ploci,Gbit lan,16-1 card reader,Logitech tastatura+las.mis i kosta 56.744,95dinara.:type:

Ne znam da li mozes da uzmes ovu konfiguraciju bez graficke a graficku 8800GTS da uzmes npr. preko malih oglasa uz neku doplatu od 50-60 eura ili ako ti pare nisu toliki problem uzmes u CT-u novu 8800GTS. Inace i ova konfiguracija je odlicna mada bolje da ti neki gameri daju savet.

Ne moze se menjati konfiguracija odnosno graficka.U CT-u ne znaju da li je 8600gts sa pasivnim odnosno aktivnim hladjenjem.Ako se pogleda cena rekao bi da je ipak pasivno a nemam predstavu koji su limiti ove kartice po pitanju novih igrica.

Kao sto rekoh 8600GTS kartica je sasvim dobra ali mislim da danasnji okoreli gameri koji imaju para vecinom imaju 8800GTS ili oni koji imaju jos malo vise para 8800GTX 🙂 sto se tice novih igrica mislim da ce ova 8600GTS sve da ih tera bez problema (osim ako nemas neki ekstra veliki ekran 22" ili veci) ali za neke buduce naslove mozda bi bilo bolje uzeti 8800GTS, mada to moze i kasnije da se upgrade-uje. Ostatak konfiguracije je sasvim pristojan 🙂

Da li postoji slicna intel konfiguracija, posto ovo deluje relativno povoljno (pogotovu sto je CT u pitanju)? Inace bi trebalo u 1280 sasvim lepo da rade igre...

Ovo je trenutno najaca konfiguracija u CT-u i nemaju slicnu sa Intel procesorom.Iz licnog iskustva uvek je problem sa novim igricama u grafickoj kartici i tu treba najvise uloziti.
Prikupio sam i nekoliko ponuda od manjih IT firmi sa GF8800-320mb kombinacijom i cena je od 100.000-120.000dinzi.Inace danas sam predao zahtev za kredit u CT-u i ocekujem ovih dana realizaciju.Uzeo sam i Samsung 931BF-2ms i sve je ukupno 1000Eurica.Videcemo kako radi...nadam se da nisam omanuo.Sve za decicu a i tata ce da zaigra....:type:

hm..nisam bas ljubitelj CT retail, ali ok. konfiguracija je ok. nece tu biti nikakvih problema neko vreme. a onda zna se, prva za zamenu je grafika u buducnosti.
srecno u igranju
ps. koliko ce to vas da se igra na kompu?da ne bude guzva🙂
mozda si trebao da porucis jos jedan🙂

Racunar stigao instalirana Vista32bit,sve prepoznato bez problema cak i Linksys PCI G kartica sa XP drajverima i uspostavljena konekcija....Nije losa masina ,nije mnogo bucna....sutra deca stavljaju igrice pa cemo videti kako tu stoje stvari. Vista simpaticna i neobicna.:type:

Nazad
Vrh Dno