Šta je novo?

Computer remote control

jesmo , više komada ( persiram sebi , kul zar ne ;) )
ovaj bluberi mi liči na ati remote wonder, ali mu je falinka što ima infrared prenos.

uzimaj isključivo daljince sa rf 2.4ghz prenosom, jer imaju mnogo bolji domet i brzinu .

trenutno koristim legendarni logitech mediaremoteX.

Girder+home made ir resiver+upravljac od starog tv vec duzi niz godina. Ne znam kako bih bez ovoga. B-)

Sent using Tt.

Poslednja izmena:
ako ti treba za tri metra, kupuj bluberi end sing d bluz...

ako imaš još neki predlog baci link

Bluetooth Remote Control (full) ? Radi sve sto i bilo koji daljinac, pa i vise od toga, jer mogu da se dodele bilo koje funkcije za pojedinacne aplikacije jednostavnim skriptama. Ima jos programa, vidim da ovaj hvale, mada njega nisam probao.

Poslednja izmena:
Ostavi link do tog programi i iznesi iskustva pogotovu kad su skripte u pitanju

Na linku je samo trial, detalji na PM - http://www.blueshareware.com/. Sto se skripti tice, krajnje jednostavno i lako se prave nove, mada je jos lakse skinuti sa foruma (iz help file-a se stize do njega) skripte drugih korisnika za pojedine programe. Evo ti SS kao ilustracija jednostavnosti.
bt.jpg

Android i Iphone nisu podrzani.

Hvala za info

Ja sam kupio taj daljinac i sad sam prezadovoljan sa njim, 2 moda rada (znam da je za nepoverovati za ~1500 dinara), sa malom zackoljicom da je vezan za window media centar, tako da je to jedini problem posto nema nikakav program za sada koje moze da promeni komande. a to sto je infrared radi pod svakim skoro mogucim uglom tako da nema nisanjenja u risiver.

Svi ti daljinci imaju jednu veliku manu - ne mogu da upale HTPC.
Smatram da je trenutno najbolje rešenje neki IMON bazirani panel (npr. Thermaltake MediaLab - kupio sam ga i veoma sam zadovoljan) - on premošćava napajanje, daje "power" signal kućištu, displej radi i kad je HPTC isključen, a softver radi sa većinom media player-a bez posebnih podešavanja..

Ja sam kupio taj daljinac i sad sam prezadovoljan sa njim, 2 moda rada

Šta prestavljaju ta dva moda rada koje navodiš? Misliš jedan mod rada je uslovno rečeno potpuna konrola računara a drugi multumedijalnog playera ili je nešto drugo pitanju

p.s.
mali off kad se već spominju i aplikacije koju mogu da "odrade" posao daljinskog VLC Remote

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno