Šta je novo?

Compaq Presario 2500

proximo

Slavan
Učlanjen(a)
04.05.2004
Poena
319
... http://www.ciao.co.uk/Compaq_Presario_2500__Review_5421523

Naravno da nije vrh trenutne ponude ali za sada mi zadovoljava sve potrebe dok sam kod kuce, a i kada je dzabe i sirce je slatko.
Jedini nedostatak (koji mi jako smeta/fali) je taj sto nema USB 2.0.
Da li postoji nacin da zamenim samo taj deo, cenim da ga je tesko naci, ili bilo kakva druga mogucnost da ugradim (pa bilo kako) USB 2.0?

Da li je neko imao slicna iskustva?

Nije nikakav problem naci ,pogledaj po oglasima na pc berzi itd. vidjao sam adapter pcmci usb 2.0 cena je cini mi se oko 20e nisam siguran, potrazi.

Pozz Miki

Hvala na savetu!

Presario 2500 bi trebalo da ima USB 2.0, bar moj ima (model 2545ap), to je USB sa desne strane, predviđen za tastaturu i miša.
Poz

Ja imam bash taj model 2500 i ima dva USB izlaza sa zadnje strane i jedan sa desne odmah pored combo drajva. Ne mogu da tvrdim da li je USB 2.0 ili 1.1 jer laptop jaaako retko koristim. "JBL Pro" je utisnuto odmah pored zvucnika pa pretpostavljam da su JBL zvucnici u njemu sto ne predstavlja nikakvo poboljsanje jer je zvuk kao kod svakog drugog notebooka los. E da: combo uredjaj je crko. Nece da cita CD/DVD cak ni posle ciscenja lasera. Fina stvar je i mini firewire port mada meni licno ne treba.

Znaci onaj sa strane je 2.0. To nisam znao. Sta vise, nisam nista ni ubacivao u njega misleci: kada ovi pozadni nisu 2.0 sigurno nije ni on, koji je predvidjen za mis!!!
Provericu bas kada dodjem kuci!

Poslednja izmena:
@PeraNS

I ja imam problem sa combo-m. Naime, neće da čita CD-ove (naravno neće ni da reže), dok DVD čita najnormalnije.

Vrh Dno