Šta je novo?

Compaq nx 9000

OZZY1983

Čuven
Učlanjen(a)
16.02.2004
Poena
604
Nedavno sam kupio ovaj lap top i evo u cemu je problem: kada idem kroz start meni (po programima koji su snimnjeni) ovi pod meniji se otvaraju prilicno sporo. slucaj je i sa ucitavanjem programa. konstatacija: masina je poprilicno spora. interesuje me razlog za to. jedino sto meni pada na pamet je sto je systm ntfs. inace komp je nov novcat i ne vidim nijedan razlog za ovakvo usporavanje. inace radi se o 2.2ghz pentium 4, 192 rama, ati graficka itd
Hvala unapred :wave:

Ja sam imao na testu bas taj model i nisam imao takvih problema. Sistem nisam dirao, vec kako su ga iz CT-a dali na test tako sam koristio, tako da ako je kod tebe bio NTFS, onda je i kod mene. Pogledaj opet sta je sve od rezidentnih prgrama instalirano, jer ih ima zaista previse.

Test je skoro bio objavljen na sajtu.

Hvala na savetima.to mi je preporucio jos jedan drug! a da, zaboravio sam da napomenem da mi je i cudno bilo jer se ovaj laptop obicno isporucuje sa 512 rama, pa me je i to malo zbunilo.
inace, nikakvih problema nema sa radom u samim programima (filmovi odlicno rade, excel, word i photoshop reaguju brzo, sto ce reci da u radu u samim programima nema problema)
jos jednom hvala na savetima! :wave:

Ja nisam koristio Norton AV koji se inace isporucuje uz racunar. I sistem koji je bio na testu je imao svega 256 MB. To je ustvari paket laptop + HP digitalna kamera. Tako bar daje CT u reklami i nama su rekli da je to ta kombinacija.

malo memorije, eto vidis kako sad radi sa iskljcenim fancy XP efektima :p

Nazad
Vrh Dno