mikele
Čuven
- Učlanjen(a)
- 09.02.2002
- Poena
- 620
U toku sam kupovine ovog polovnog notebooka pa mi je isti dat na probu pre kupovine. U pitanju je malo budzena verzija, sa 512mb rama i 40GB diska, mislim da su delovi sa N610c, moguce je da hard nije.
Laptop radi super i stvarno sam se primio ali sam otkrio par problema,
prvo nije radio i gasio se bez baterije a na punjacu.
Dalje, uzeta nova baterija, i laptop sada radi bez greske ali samo na punjacu, kada ga prebacim na bateriju, gasi se za par minuta u idle-u a za par sekundi u punom opterecenju.
Da li neko ima ideju sta bi mogao da bude problem, s obzirom da me je notebook stvarno odusevio pa sam rad i da neko to od servisera pogleda i eventualno popravi pre kupovine. E, sad, saveti, preporuke, na sta to lici, sta bi bilo pametno....
Svak pomoc je dobrodosla.
Laptop radi super i stvarno sam se primio ali sam otkrio par problema,
prvo nije radio i gasio se bez baterije a na punjacu.
Dalje, uzeta nova baterija, i laptop sada radi bez greske ali samo na punjacu, kada ga prebacim na bateriju, gasi se za par minuta u idle-u a za par sekundi u punom opterecenju.
Da li neko ima ideju sta bi mogao da bude problem, s obzirom da me je notebook stvarno odusevio pa sam rad i da neko to od servisera pogleda i eventualno popravi pre kupovine. E, sad, saveti, preporuke, na sta to lici, sta bi bilo pametno....
Svak pomoc je dobrodosla.