Šta je novo?

Compaq Evo N1050V

Gandolf_NS

Slavan
Učlanjen(a)
08.05.2005
Poena
319
Molim Vas ostavite poruku ukoliko imate predlog gde bih mogao da zamenim displej na ovom modelu laptopa.

Popravka ne dolazi u obzir jer je fizički oštećen i cure kristali ili već šta su...

JA bih na tvom mestu potrazio malo po oglasima,bolje da uzmes neki polovan jer ce te u ovlascenom servisu ODRATI (meni su trazili 400 eura za plocu za laptop koji bi ispravan vredeo mozda 500 eura,znaci ne razmisljaju ni malo pre nego sto ti klepe cenu) a ako je 14"TFT onda sam video jedan u oglasima,dal bese na Krstarici ili ovde,moraces da pogledas sam,i cena nije bila nesto velika,mislim da je trazio 35 eura,a vidi ako mozes da iskoristis svoj invertor i da li ekran lepo pasuje i tako to,i za neveliku lovu ga mozes srediti!!
Pozdrav ,)

Sam da ga sredi ???

Ako mu je to prvi lap koji otvara cenim da ce srediti ali traljavo, i da se ekran vide nikad nece lepo zatvarati nego krivo i da ce rasklimati zabice koji drze monitor uspravno.

Ali u pravu si, ima uvek sanse da sam uspe.

Najpre nadji neki tutorial, pa tek onda srafciger u ruke, moj savet.

Ne mora sam,ali ne mora ni da ga nosi u ovlasceni servis,to sam mu samo preporucio a ne da i sam menja ekran,mozda bi i ovaj od koga ga kupi hteo da ugradi,ako je znao da rasturi jedan Compaq znace i drugi,taman da isprobaju da li radi kako treba,da li ima mrtvih piksela... nisam ni rekao da sam rastura,mada sam ja moj Compaq sam rasturao par puta i sve lezi i dalje ODLICNO tako da ne vidim neku veliku nauku u tome,ali sam ipak imao neke slike kao putokaz!
Pozdrav ,)

Zaboravih da napomenem da je 15 inča...
Nije problem ni u servisu da ga menjaju, samo da bude urađen!
Naravno, za što manje para...

Onda bolje nadji neki servis koji je OK sa cenama a da se ljudi razumeju i da rade laptopove,jer ovlasceni servis ima da te olesi kao prvo,a kad drugo sumnjam da ce hteti da ti ugrade deo koji nisi kupio od njih,opet po paaaaprenoj ceni naravno!! :mad:
Pozdrav ,)

Vrh Dno