Šta je novo?

Company Of Heroes

znaci treba mi 50 minuta da pobedim komp easy ... skinuh neke repove da overim gosu igrace,
kad ono i oni pikaju sve po sat vremena i duze ... jel se ovo meni samo cini ili je igra takva ?

Koja frakcija (OF) je najbolja za base rush, znaci da ima solidan antipesadijski/protivoklopni combo u par jedinica na tier 1/2 ?
Uz moj micro nema sanse da pravim od svega pomalo, pogubim se i na small mapi u sekundi.

I koja je preporucena taktika za osvajanje onih check pointa, ja tek izbacio prve pesadince i poslao u komsiluk,
kad ono kompjuter utvrdjen dize zastavu ... dok ne pobedim comp normal nema sanse da probam Hu vs Hu

Још си зелен :p, имаш на http://www.gamereplays.org/companyofheroes/ све што треба за побољшање па читај.

Нема више раша на базу у класичном смислу, све што је могло то да уради је осакаћено, што се да видети на Панцер елите фракцији које су баш шутнули у позадину, од 2.301 па надаље сва лака возила су им од папира.

Нема потребе да се млатиш са компом осим у сврху тестирања јединица, јер комп нема никакву тактику али зато има беспрекоран микро на свим једницама на мапи и то захтева тотално другу тактику борбе са њим него што би користио против човека који може да држи пажњу само на једном месту на одређено време.

Слободно играј против људи истог ранга или мало већег.

На почетку најбоље узми американце зато што имају мањи број једница које су самосталније од немаца са којима се лако гради тактика. Треба им доста мање микра. Нпр три одреда падобранаца са RR и три одреда инжињера са бацачима моћи ће да се супротстави свему од тигрова до снајпера поприлично ефикасно.

Немци траже комбиноване снаге које су када се добро уклопе тврд орас :) али траже добар микро, рефлексе и брзо размишљање.

thx, fokusiracu se na amere .. btw sta je RR ?

Ha 50mina za easy :D Meni je trebalo na pocetku sat vremena..... Sad mi treba 10 mina....

Problem

E ljudi igram CoH maltene svaki dan vec godinu dana i sad sam igrom slucaja dosao kod brata na nedelju dana i ovde mi svaka druga igra iskoci u desktop.On koristi windows 7 32 bitni,izbacuje mi igra stalno neki error i kao unable to create dump file ili tako nesto...Aj ako neko ima brzo resenje tj ako je poznat problem da me postedi muka....Uzgred budi receno njegova kartica je ATI 4850...

Moze bude svasta ali hladjenje je cesto problem, otvorite stranicu kucista i napucajte ventilator ....nekog kineza sa buvljaka:laugh: to ce vam bar otkloniti sumnju u to dal se gpu pregreva ili ne:-devil-:....pa onda dalje!

Nije to hladjenja jer u drugim zahtevnijim igrama radi ok,nesto je bas do same igre,mislim da je to poznat problem bas za Company of Heroes ali jos nisam nasao resenje,ako neko ima pomagajte,popizdeo sam !!!

A da probash sa COHO-M, i meni su pucali ripovi al evo sad dok igram COHO sve OK isto Win 7 32, 4870.....ako imas dobar net skini pa probaj, ima i singl kampanju, jedino sto moras da si na netu!! al sve je free!

ja u coh-u imam velikih "problema" sa frejmovima. igram 4vs4 napicim SVE na max(karta je bila 5970, 6 gb rama) i jedva 30fps-a, jel neko ima slican problem?

Pozdrav svima.
Cena od 1000 din. za Company Of Heroes je za mene prilično pristupačna.
Interesuje me kakva je igrica za multi player online (singl player kampanja me je oduševila), može li da se igra 4VS4, 3VS3?
Dosta već dugo igram WC3 online, hteo bi da uzmem nešto novije. :)

Igra je odlicna za multiplayer, imas sada i besplatnu verziju COH Online. Igra je ista ali su dodati neki bonusi i nesto kao herojske jedinice...

Igra je odlicna za multiplayer, imas sada i besplatnu verziju COH Online. Igra je ista ali su dodati neki bonusi i nesto kao herojske jedinice...
Besplatna verzija je potpuno ista kao i klasična?!
Šta predlažeš, da kupim standardnu verziju ili da skinem besplatnu verziju?

Pa posto je sama igra ista, u originalu samo nemas te bonuse predlazem ti da igras Online. Ja imam i original ali igram Online, nekako je zanimljivije kada skupljas te bonuse. U Online verziji nemas Panzer Elite i Britance ali su meni iovako nezanimljivi. U svakom slucaju sve optimizacije i buducci razvoj ce bitivezan za Online i tako ce se postepeno i prebacivati igraci na nju...

Skidam online verziju, ali se nešto odužilo..

Meni igra pravi veliki problem, stalno mi izbacuje Connection lost...
Ponekad se to desi posle trening misije, a ponekad odma posle ucitavanja igre.
Firewall sam naravno ugasio i opet ista prica :(

Igram igricu preko 2 nedelje i moram reći da je odlična.
Posebnu draž daju razni ajtemi koji se dobijaju, kao i hero jedinice.
Igram sa Nemcima, Ameri me uopšte ne privlače iako imaju *******u pešadiju, bilo bi lepo da uskoro ubace i treću naciju koja je neophodna.
Imam zamerku na meni igre koji je vrlo komplikovan, tek posle 3,4 partije sam ga provalio, mogli su mnogo jednostavnije da ga naprave.

Poslednja izmena:
Vrh Dno