Šta je novo?

Company of Heroes 2 - multiplayer - Discord

vladat1

- CoH -
Učlanjen(a)
26.11.2004
Poena
1,175
Moja oprema  
CPU & Cooler
NH-C12P SE14 , Ryzen 7 3800X
Matična ploča
MSI B450 Gaming plus
RAM
Kingston Fury Renegade 2 x 16 GB - 3600Mhz
GPU
GeForce GTX 1060 GAMING X 6GB
Zvuk
S.M.L.S 8A
PSU
Seasonic Focus Plus 750w 80+ platinum
Kućište
HAF 912 PLUS
Miš & tastatura
Logitech G610 , LOGITECH G403 HERO
Ostale periferije
Blue Snowball Ice
Pristup internetu
  1. Optički internet
Od kao je objavljena 25 juna 2013, ova igra je imala svoje uspone i padove. U glavnom uspone :). Ovo potvrđuje to što i posle dvanaest godina zajednica ove igre je još uvek porilično aktivna. Čak ni nastavak Company of heroes 3 nije u većoj meri uspeo to da promeni. Da ne pišem sada šta su hard core igrači očekivali od COH 3 a šta su dobili. Ovaj trend pišem sa idejom da se mi stari igrači okupimo, i opalimo po koju partiju. U glavnom igram sa strancima. Način na koji sam planirao da izvedem ovo je da se međusobno dodamo na Steam. Ja sam VladaT1 (moj Friend Code 75476976 ), a zatim da se dodamo na Diskord. U pitanju je kanal Gamer4Life .
Tu su veoma fini ljudi (uglavnom), osim onih koji igraju Hunt. Oni imaju strah od ljudi, i redovno doživljavaju nervne slomone pored tastature, kada ih upucaju.

Ovo sam napisao uglavnom za stare igrače. Ne bih mogao da obučavam nove. Posle ovog broja mojih stati nadam se da me razumete

Screenshot 2025-03-08 201028.jpg

Ako nista drugo bar ces pozeleti da opet igras samo sa strancima :)

Slabo mi se naši javljaju. Do sada sam sam igrao sa samo dva naša igrača. To su bili ljudi iz ex YU

Poslednja izmena:
pa da :eek:

20241115223445_1.jpg

CoH 2, verovatno najveće razočarenje ikada. Jedina igra za koju sam dao lovu unapred (pre-order) u svojoj 30+ godišnjoj igračkoj karijeri.
Sećam se da si igrao i keca i da su nam se u prvom CoH-u "putevi ukrstili" par puta. I dan danas volim odigrati i tu je, instaliran....samo nema ljudi.

Dvojku ne bih igrao da mi neko plati da je igram. Treći deo tek ne (probao alfu....tek toliko da se uverim da nisu rešili da se vrate korenima).

Ja igram CoH2, ali mi ide na živce jer svaku drugu partiju neko u mom timu je afk. U protivničkom rijetko kad...

Mene u zadnje vreme bas nesto uhvatilo da igram... Odlicna igra u svakom smislu. Sto rece Vladat1 bas nisam nesto puno naisao na nase igrace.

Vrh Dno