vladat1
- CoH -
- Učlanjen(a)
- 26.11.2004
- Poena
- 1,175
Moja oprema
- CPU & Cooler
- NH-C12P SE14 , Ryzen 7 3800X
- Matična ploča
- MSI B450 Gaming plus
- RAM
- Kingston Fury Renegade 2 x 16 GB - 3600Mhz
- GPU
- GeForce GTX 1060 GAMING X 6GB
- Zvuk
- S.M.L.S 8A
- PSU
- Seasonic Focus Plus 750w 80+ platinum
- Kućište
- HAF 912 PLUS
- Miš & tastatura
- Logitech G610 , LOGITECH G403 HERO
- Ostale periferije
- Blue Snowball Ice
- Pristup internetu
- Optički internet
Od kao je objavljena 25 juna 2013, ova igra je imala svoje uspone i padove. U glavnom uspone
. Ovo potvrđuje to što i posle dvanaest godina zajednica ove igre je još uvek porilično aktivna. Čak ni nastavak Company of heroes 3 nije u većoj meri uspeo to da promeni. Da ne pišem sada šta su hard core igrači očekivali od COH 3 a šta su dobili. Ovaj trend pišem sa idejom da se mi stari igrači okupimo, i opalimo po koju partiju. U glavnom igram sa strancima. Način na koji sam planirao da izvedem ovo je da se međusobno dodamo na Steam. Ja sam VladaT1 (moj Friend Code 75476976 ), a zatim da se dodamo na Diskord. U pitanju je kanal Gamer4Life .
discord.gg
Tu su veoma fini ljudi (uglavnom), osim onih koji igraju Hunt. Oni imaju strah od ljudi, i redovno doživljavaju nervne slomone pored tastature, kada ih upucaju.
Ovo sam napisao uglavnom za stare igrače. Ne bih mogao da obučavam nove. Posle ovog broja mojih stati nadam se da me razumete

Join the Gamers4Life Discord Server!
Check out the Gamers4Life community on Discord - hang out with 340 other members and enjoy free voice and text chat.
Ovo sam napisao uglavnom za stare igrače. Ne bih mogao da obučavam nove. Posle ovog broja mojih stati nadam se da me razumete