Šta je novo?

Commandos Origins

Laza

Čuven
Učlanjen(a)
05.09.2001
Poena
765
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 5 7600X 4.7GHz & Thermaltake Toughair 510
Matična ploča
AM5 Gigabyte B650M AORUS ELITE AX DP/M.2/DDR5
RAM
DDR5 32GB 5200MHz Kingston Fury Beast 2x16GB
GPU
MSI Radeon RX 5700 XT, 8GB, 256-bit, RX 5700 XT MECH OC 8G
Storage
M.2 NVME 1TB AData 5000MBs/4200MBs
PSU
Be Quiet Pure Power 12 M750W BN343 Gold Modular
Kućište
Fractal Design Define R4 Black Pearl
Monitor
IIYAMA ProLite 27, ULTRA SLIM LINE, WQHD, IPS, 5ms, FreeSync, Zvučnici, XUB2792QSU-B1
Miš & tastatura
LOGITECH MK470
Pristup internetu
  1. Optički internet
Konačno najavljen nastavak Commandos serijala za 2024. godinu. Evo trejlera:

Steta sto Mimimi ne radi na ovome, bas sam se nadao da ce oni biti ti koji ce oziveti fransizu.
edit:
Tek sad vidim da se Mimimi studio zatvara, bas mi je zao. :cry:

Obećavajuće izgleda, mada sam u fazonu daj šta daš, samo da ne izumre žanr. Jedino mi smrdi da su izbacili nacističke oznake, prokleta besmislena cenzura, na kraju će i udžbenike cenzurisati u igri u kojoj je moguće igrati samo na savezničkoj strani.

posle odigranih Shadow Gambit, Shadow Tactics i Desperados III od pokojnog Mimimi studija, gledanje ovog trailera boli koliko sve lose izgleda. Kao da je ekipica amatera uzela da vezba u Unity-ju kako se pravi njihov omiljeni zanr. preskacem 99.99%

Upravo sam kao "pripremu" skinuo drugi i treći deo HD remaster, čisto da se malo podsetim.

Izašao demo. U odnosu na Mimimi studio igre, dosta tromije, nije optimizovano. Cenzura je opcija u meniju, tako da nisu zastranili kao sa HD rimejkom. Igrivo što se mene tiče, svakako sa tehničkim nedostacima u odnosu na Shadow Tactics i Desperados ali jedno je Commandos okruženje.

Kompleksnost je smanjena, nema inventara, nema istraživanja kutija i leševa, nema vezivanja protivnika kao ni ulaska u zatvorene prostore. Pošto je neoptimizovana, igra generalno izgleda tromije, ima dosta prostora za poliranje. Da li će stići do objavljivanja, videćemo. Meni ne smeta izbacivanje inventara, ionako nikakva korist od uniformi nije bila, a moguće je pokupiti nož, radio stanicu i ašov. U demou su prikazani bereta i marinac.

Commandos 2 trenutno šije ovu igru i dizajnom nivoa i fluidnošću, tako da iako je 2D igra od pre više od 20 godina, definitivno je bolja. Daću ovoj igri šansu, Mimimi studio je pravio savršeni Desperados i Shadow Tactics, ali je zastranio sa Shadow Gambit i magijama.

meni je veci problem u Shadow Gambitu bio backtracking i ponavljanje nivoa sa identicnom postavkom neprijatelja da bi se napredovalo u prici. da bih dobio sledeci delic price ja moram po ko zna koliko puta da prodjem kroz 180 neprijatelja koristeci iste taktike sa malcice drugacijim likovima. i zbog toga sam i odustao

Izvinite zbog digresije, ali da Shadow Gambit je imao retko neinteresantnu priču i bio izrazito repetativan.

Nazad
Vrh Dno