Šta je novo?

Commandos 3 problemi

Učlanjen(a)
27.02.2002
Poena
619
Zdravo svima.
Igram Comandosa od prvog dela i sve sam ih presao ali ova nova trojka mi nikako ne ide zaglavio sam se u dve misije prva "eliminate the sniper" i druga "destroy the warships".
U prvoj misiji bukvalno ne znam sta da radim gde god da odem snajperista me uvek skine, sta trebam da uradim da bi ga ubio pre nego sto on ubije sve vojnike?
U misiji destroy the warships ne znam kako da aktiviram one magnetne bombe?
Unapred hvala

U ovakvim situacijama nije zgoreg potraziti neki dobar cheat sajt i resiti problem te ti predlazem ovo resenje,
Pozdrav

To je najgore resenje. Kako cheat moze bilo sta da resi?

Sto se tice snajpera idi dole levo (kamera po defaultu) i prodji kroz prolaz prema fontani. Dok si na prolazu ubij dvojicu Nemaca u blizini i idi do fontane. Tu cekaj dok ti snajperista ne upadne u vidokrug.

Magnetne bombe: samo treba da zaronis i da kliknes na trup broda. Nista lakse.

I meni je u pocetku igra delovala monstruozno teska ali nije nista teza od dvojke i keca.

Sto se tice fontane iz Staljingrada, bas sam pre neki dan gledao film: Enemy at the Gates i prepoznao je. I gle cuda, film je bas bio o snajperistima, odnosno cuvenom ruskom snajperisti Vasiliju Zajcevu. Pyro jr to malo obrnuo, pa su saveznici dosli da pomognu Rusima.

Kako mozete da poredite 1. i 2. sa ovom laganicom od igrice... bas tesko pa trebaju citovi... tesko je samo ako vam je ovo prva igra na PC-u. Mene su bas razocarali lakocom igre koja je sada kao za decu od 3-5 god... ne salim su uopste, presao sam igru za 2 dana i nekako je sve prazno... cista komercijala od igre.

Uf, bre bas ga pretera. Igra je teska koliko i dvojka, samo sto su mape mnogo manje. Verujem da kad bi sad odigrao dvojku, da bi uvideo o cemu pricam. Igra se nikako ne moze nazvati lakom niti komercijalom. Zasto bi nesto bilo komercijala ako ima manje nivoa i manje mape od dvojke? Igra ima zamerke, ali po meni su to:

1. male mape (mnogo male)
2. malo nivoa
3. 2. je bila bolje dizajnirana. Enterijeri su ovde u 90% slucaja besmisleni, a mapa se cesto mora rotirati, a cak ni tada neki delovi su nedostupni.

Ne znam mene je pre svega razocaralo to sto se kampanja zavrsi samo sa porukom misija ta i ta gotova i eto te na glavnom meniju... nista od starih filmova isl kao ono pre. Meni je bilo izuzetno lagano... nigde se nisam pomucio mada obzirom da je ovo 4 igra iz serijala koju sam igrao mozda sam se ja vec uvezbao... ali je 2. po svemu bolja.... ovde nema ni precica za oruzja (sva sreca bar mogu da se na brzinu izvuku na ctrl... ali opet daleko je ovo od 2. dela veliki korak nazad.

Laza je napisao(la):
To je najgore resenje. Kako cheat moze bilo sta da resi?

Sto se tice snajpera idi dole levo (kamera po defaultu) i prodji kroz prolaz prema fontani. Dok si na prolazu ubij dvojicu Nemaca u blizini i idi do fontane. Tu cekaj dok ti snajperista ne upadne u vidokrug.

Magnetne bombe: samo treba da zaronis i da kliknes na trup broda. Nista lakse.

I meni je u pocetku igra delovala monstruozno teska ali nije nista teza od dvojke i keca.

Sto se tice fontane iz Staljingrada, bas sam pre neki dan gledao film: Enemy at the Gates i prepoznao je. I gle cuda, film je bas bio o snajperistima, odnosno cuvenom ruskom snajperisti Vasiliju Zajcevu. Pyro jr to malo obrnuo, pa su saveznici dosli da pomognu Rusima.
Staljingrad sam resio bez problema ali neide mi nokako da predjem onu drugu misiju. Prosto ne znam sta da radim, sve sam ih pobio, postavio magnetne bombe i nista.
Potpuno sam zbuljen, da nisam nesto zaboravio?

Ako si postavio obe magnetne bombe, izroni negde i izadji na suvo. Ne mozes iz vode da aktiviras bombe. Iznad ruksaka ti je prekidac za aktiviranje.

Ja nikako da predjem onaj kad treba da izdrzis invaziju. To je druga po redu u kojoj ucestvuju Sapper i Sniper. Sta da radim?
Inace, ne znam zasto su ukinuli ono "talasanje zemlje" dok lik trci, tako si lako mogao da vidis ko te cuje od vojnika u blizini.

3MaJ je napisao(la):
Ja nikako da predjem onaj kad treba da izdrzis invaziju. To je druga po redu u kojoj ucestvuju Sapper i Sniper. Sta da radim?
Inace, ne znam zasto su ukinuli ono "talasanje zemlje" dok lik trci, tako si lako mogao da vidis ko te cuje od vojnika u blizini.
Najbolje bi bilo da ides skoroz okolo do fabrike tu moze da se prodje kroz neke cevi i ako je svida okolo krs, tu imas otvor da udjes u keku ispod leda ali ja nisam prolazio ispod neko sam ubio par njih na mostu i preso preko njega posle toga se sam snadji. Uzput pogledaj u one barake na kraju mape nacices na neke bombe....

Hvala na pomoci uspeosam da predjem sve misije.
Ajd' uzdravlja

Nazad
Vrh Dno