Šta je novo?

Commandos 3 demo

max9998

Čuven
Učlanjen(a)
26.12.2002
Poena
620
Igra izgleda otprilike kao i prethodne dve; ima jako ruznu grafiku u zatvorenim prostorijama (likove) i gameplay je manje-vise isti kao i ranije. Sto znaci ucitaj snimljenu poziciju 100 puta na sat jer je u nekim situacijama potrebno gledati u pasulj sta ce da se desi kada uradite to i to.
Igra se svodi na prisunjaj se-zakolji tako da me je vec demo najstrasnije
smorio. Mozda ce biti promena u finalnoj verziji ali sumnjam...

Jedina igra ovog tipa u kojoj sam uzivao je bila Desperados...

Ja sam sa zakasnjenjem poceo igrati Commandos 2. U medjuvremenu sam igrao i Robin Hooda. Sam interface kod Commandosa 3 je dosta izmenjen puno je vise mouse driven. Meni se bas ne svidja. Npr. tockicem na misu se moze vrtiti kao u Age of Mythology. Desnim klikom misem se otvaraju mogucnosti na neprijatelje : kao attack, hit, tied up i sl. Bojim se da to nece biti dovoljno da dostigne status prethodnika. :?:

Ja sam presao sve Commandos-e i Desperados i Robin Hood. Ali fora kod robin hood-a je sto igrica nije linearna.Desperados je dobar jer koristis samo g,h,j,k,l a kod Commandos-a su u opticaju svi dugmici i taman dok zavrsim igricu naucim sve komande na tastaturi.

Koliko je MB taj demo mogo bi da postavis link. :?:

Ti to morash da igrash zbog mashine :D

driver je napisao(la):
Ti to morash da igrash zbog mashine :D

Ti to mene malo :hump: :happy:
Neka, neka iskopace tebe bibi.

Nije da moram nego gotivim taj fazon igrice.
Nemogu da igram horda levo horda desko pa aj udri.

btw moj les (za vase zveri meni je jos dobar) ceka jednog dana da ga upg. na Xp1700+ pa OC do ludila.:happy:
Fura moj Tbird 900 na 1200 (9x133) ali nemogu da ga napojim a ni ohladim. :whip

Znaci valja Robin Hood? Obrisah ga jer nisam imao vremena da igram kada se pojavio :(
U cemu se razlikuje od Commandos/Desperados-a?

Svaka cast Desperadosu i Robin Hood-u (njih je napravila manja programerska firma Spellbound, + izdavac Strategy First), ali Commandosi (Pyro + Eidos) su ipak prica za sebe. Puno bolja grafika, zaista nezgodne kontrole dok se ne privikne. Link za demo C3 je sljedeci:
http://bonusweb.idnes.cz/download/dema/commandos3demo030827.html
Moja preporiuka za ovaj ceski site, imaju uvijek prvi sve moguce demo-e i link je dosta brzi bez ikakvih restrikcija

Jeste da je na madjaskom ali hvala u svskom slucaju.Problem je sitnica 278 MB trebace mi samo 15 dana za download ctp; ctp; ctp;.

btw- max9998- Razlika izmedju Commandos/Desperados-a bar po meni Desperados je mnogo laksi za igranje od Commandos-a (mislim na komande) zato sto je kod Commandos-a maltene cela tastatura u opticaju a kod Desperados-a vec sam pomenuo g,h,j,k,l, veoma prosto. :wave;

Ne gubite vreme na taj demo. U tih 260 i kusur MB se nalazi samo kraci tutorial i 1/3 jednog nivoa... Voz u pokretu, a ti ides od vagona do vagona i trebas da eliminises sve vojnike. Realno se zavrsava za sat-sat i po...

Kako procitah negde, ovo i nije "zvanican" demo, vec beta-demo :) , skinut iz nekog spanskog casopisa. Oficijelni demo bi trebalo da se pojavi u sledecih nekoliko dana.

Zorro je napisao(la):
Ne gubite vreme na taj demo. U tih 260 i kusur MB se nalazi samo kraci tutorial i 1/3 jednog nivoa... Voz u pokretu, a ti ides od vagona do vagona i trebas da eliminises sve vojnike. Realno se zavrsava za sat-sat i po...

Kako procitah negde, ovo i nije "zvanican" demo, vec beta-demo :) , skinut iz nekog spanskog casopisa. Oficijelni demo bi trebalo da se pojavi u sledecih nekoliko dana.

Thanks 8)

Au bre kako mozete da igrate te igre sa zaostalim izvodjenjem, na C64 su takve bile ;)

driver je napisao(la):
Au bre kako mozete da igrate te igre sa zaostalim izvodjenjem, na C64 su takve bile ;)
:boom:

Provokator :cuss: se probio u nase redove type; ctp; :rtfm:

Ne daj se provocirati (Radovan) :eye:

btw - sta je ZX ljubomoranj :( na onih 16kb viska sa C-64. :D :D

everybody cheers

Vrh Dno