Šta je novo?

Command & Conquer - Renegade

silverglider

Administrator
Administrator
Učlanjen(a)
30.07.2000
Poena
770
Je li video neko ovo? I ako jeste, kakva je ?

Za one koji ne znaju, radi se o novom nastavku, ali ovog puta je 3D izvodjenje u prvom licu (ako se ne varam).

silverglider je napisao(la):

Za one koji ne znaju, radi se o novom nastavku, ali ovog puta je 3D izvodjenje u prvom licu (ako se ne varam).

Video ja.....igrao je ByMax sinoc na LAN-u, i moram da kazem da izgleda fenomenalno, texture su medju najboljima koje sam video u jednoj igri, ali ces za blizi opis morati da pitas maxu.....

Presao je. Odlicna igra. Filing izuzetan za one koji gotive osecaj iz 1. lica igre koju smo nekad svi pikali iz pticje perspektive. Jedino sto malo smori pred kraj, protivnici su malo priglupi, a najgluplji dr. Mobius koga treba da zastitite na jednom nivou sto nije ni malo lako jer se on zatrci medju njih pa kuka za pomoc...
Ali dobro...
Multiplejer je izgleda fenomenalan. Naime imate 2 baze, GDi i NOD pa udri...Mozete kooperativno svi na bazu, pravite tenkove, ulazite u njih, branite harvestere i sl.
Samo pazite se jer 2 raketasa ima da sj**u tenk ocas posla...:)
Pozdrav

silverglider je napisao(la):

Ako nisi siguran ne razglasavaj za one koji ne znaju :D
Malo shale...
Nije nastavak...radnja je smestena u doba prvog C&C-a ako se secas onog doktora Mobijusa sto si morao da ga zastitis cini mi se u Slovackoj (mislim u toj misiji) Sva oruzja, tenkovi i sl. su iz tog dela s'tim sto imas i (naravno) one mutante iz 2. dela sa laserskim puskama i sl.
Inace u igri postoji Laser Chaingun...mnooogo je dobar.
P.S. hvala Bogu da se neko setio da ubaci klasicni laser u neku pucacinu...jos samo da nema municiju :confused: (sta ce laseru sarzer sa municijom ctp; )

Re: Re: Command & Conquer - Renegade

filipenko je napisao(la):
Ako nisi siguran ne razglasavaj za one koji ne znaju :D
Malo shale...
Nije nastavak...radnja je smestena u doba prvog C&C-a ako se secas onog doktora Mobijusa sto si morao da ga zastitis cini mi se u Slovackoj (mislim u toj misiji) Sva oruzja, tenkovi i sl. su iz tog dela s'tim sto imas i (naravno) one mutante iz 2. dela sa laserskim puskama i sl.
Inace u igri postoji Laser Chaingun...mnooogo je dobar.
P.S. hvala Bogu da se neko setio da ubaci klasicni laser u neku pucacinu...jos samo da nema municiju :confused: (sta ce laseru sarzer sa municijom ctp; )

pa sarzer je za elektricnu municiju, a municija je pakovanje baterija od 1,5V :D

A jel postoji i ION CANON.
Oduvek sam hteo da vidim njegov udar izbliza.

Zarazna je.... ima odlicnu i na momente losu grafiku (!???) - a ko voli C&C bice odusevljen... AI je ok, atmosfera isto tako a grafika... ne znam... teksture su jako lepe nivoi OGROMNI i lepo dizajnirani, voda i efekti veoma dobri, i sve bi bilo ok da sveukupno to nema JAKO MALO poligona (i na modelima i na okolini) .... - kao da je engine imao tu manu da ima ogranicen broj poligona po nivou... Isto tako u igri mozes leteti, voziti svasta sto se pojavljuje u strategiji tako da (kada jednom poletis) sve izgleda mnogo bolje...

ne znam....

vredi probati....

MaX

Nazad
Vrh Dno