Šta je novo?

Command & Conquer 3 Tiberium Wars - Pomoc

booris

Slavan
Učlanjen(a)
08.08.2004
Poena
319
Kako ste preshli GDI kampanju ???? Misiju "Croatia" nikako ne mogu i na Easy :wall: :wall: Da li ima neshto shto neznam a trebalo bi da znam???:crash: :crash:
Da li neko zna gde se u programu nalaze save fajlovi???

moraces da se mucis oko te mape. Ona je mislim i najteza. Fora je da ne cekas 4:30 minuta i da se branis, vec brzo napravi nekoliko tenkova i uradi rush na njegovu bazu u gornjem desnom uglu ekrana, jer ako to ne uradis na vreme, kasnije nema sanse da se odbranis od napada njegovih tenkova. Srecno!!!

Ta mapa se lako prelazi tako što se prvo pregazi baza gore desno, zatim baza dole levo, a za kraj ostaje baza u donjem desnom uglu za zezanje...tu se već može kako se hoće.

Na nema shanse probao sam prvo da odem, sa 5 tenkova i neshto peshadije, na gornju u desnom uglu ali je ona potpuno izgradjena sa sve odbranom i nisam uspeo da je sredim da ne pricham da su mi za to vreme moju bazu odvalili i ako sam pazio na nju:crash: :crash:

Nikako sa 5 tenkova. Ja sam tamo gore otišao sa tridesetak tenkova, a dole levo sa šezdesetak. Bilo je dosta. Može biti da se ne razumemo u vezi sa terminom operacija pa da pojasnim.

Dakle, u početku treba malo egzibicije sa turretima na svim stranama, a poželjno je napraviti 2-3 tenka za svaku stranu baze da pomažu odbranu, pošto komp često zna da dovede 5 jedinica da biju 1 turret taman iza dometa 2. turreta koji je tu. Trebaš da popravljaš permanentno i da isključuješ na raznim stranama (preporuka je da isključiš protivvazdušnu koliko god možeš osim kada dolaze sa helikopterima, kada je dosta da uključiš 1 AA turret). E sad, tokom vremena će da se nakupi keša, možeš i još 1 harvester da napraviš, a od novca pravi što više tenkova. Dok se pojavi MCV na drugoj strani mape i malo nakon njegovog dolaska trebao bi da raspolažeš solidnom količinom tenkova, spremnih za gornju bazu. Možeš napraviti nešto pešadije da pomogne odbranu, pošto će te tada napasti nešto veća količina pešadija sa juga i jugozapada, odnosno tenkova sa severa i istoka, ali bi napad tenkova morao da razneseš svojim tenkovima i zgromiš gornju bazu. Onda naštancuj još svega i zgromi donju bazu. Kada budeš dopremio MCV možeš da gradiš helikoptere ili pešadiju da apgrejduješ da koristi jet-ove i onda će sa poslednjom bazom koja je na uzvisini biti lako.

Valjda sam bio dovoljno razgovetan :) Ja sam tu misiju opušteno prešao i jedino je bilo problematično što nisam prvo uništio bazu dole levo nego sam direktno otišao po MCV pa nisam nimao dovoljno da ga odbranim kada je krenula masa samoubica (koji se, naravno, neće ni pojaviti ako prvo uništiš bazu dole levo).

Stekanje... Ostavi infantry turrete ukljucene non stop i napravi apc-ove... Po 3 tenka gore i desno i to je to! Naravno repairujes ih povremeno! A anti air pali i gasi po potrebi!. Naravno barake odmah ugasi jer ti je pesadija nepotrebna!

Filipenko i Coola HVALA!!!
Sada sve ide po planu :banana:
Uzgred da li neko zna gde C&C chuva save fajlove

pa nije bas nepotrebna pesadija, stavis raketase u APC i ne moras onda ni da palis AA cannone.
Save fajlovi su u My Documents.

Ma misija je uvrnuta ali se prelazi uz par caka vrlo lako i na normal. Ne moraju odmah da se rokaju neprijateljske baze. Sve je u shtosu da napravish nekoliko APC-ova i napunish ih sa rocket squad-om i bombashima. Turete moze da zameni ukopana peshadija i APC-ovi puni peshadije. AA turete pitbull-ovi i APC napunjeni raketashima. Obavezno napravi josh jedan harvester. I naravno zongliraj sa strujom u bazi kako treba mada to i nije neki problem. Naravno ja se uvek trudim da uradim i Bonus Objective.

Bombashi su nemilosrdni za zgrade. Josh kad su u APC-u.

Sa zapada i juga ti dolazi peshadija a sa severa i istoka tenkovi.
A imash i povremeno NOD Vertigo/Venom bombardovanje.
Croatia nije nishta. Chekaj ka ti dodje scrin i oduva ti bazu sa Rift-om ili Mothershipom duboko u Red Zone u "chizmi"

Interesantan je Scrin Mistermind (scrin commando unit).
Kada dobije "cvarak" :D moze da kontrolishe mnogo toga.

Malo off-a

Ne razumem one koje misiju prelome a da nisu ni dobili task. EA je zenula to sa loshim scriptingom. Da je to neko odradio kako treba ne bi vi shetali po mapi bez MCV-a u bazi vec bi se ona pushila. Uradi kako ti se kaze, a ne idesh u napad a baza ti visi o koncu. U predgradju si NOD Temple-a a oni se brane kao seka perse a ti nisi ni bazu napravio kako treba a vec gruvash, mislim. Ne znam kako je uradjen taj deo u igri ako se igra tako rusherski ali moguce je da chak i ne chekira BO ako si uradio task a on ti josh nije zadat.

Mnogo smo jaki, šta da ti kažem :) Recimo, ja sam NOD Temple bazu pregazio sa 20-ak mamuta bez ikakvih problema (vukao sam i 1 battle base). Opet, misiju ranije u Albaniji uništavao sam sve depoe na koje sam naišao oko njihove baze i onda dobio nove primarne zadatke, kada sam zauzeo sve 3 građevine koje je trebalo zauzeti - da uništim te depoe i depoe u bazi. I poiz*eo načisto, jer su već bili uništeni, pa sam morao da odigram to ponovo...

@filipenko
Bas ti hvala za albaniju i ja krenuo odma u unistavanje znaci ne unistavati samo polako zauzimanje.

Pa i meni se desilo da u nod kampalji u jednoj od NOD misija zauzmem onaj catalyst missle ili tako neshto i prodam sve i izrokam scrin-ove bez sopstvene baze. :D Ali to nije fora jer kao BO imash da unishtish sve te scrin baze bez upotrebe CM-a.

NOD Tample u Sarajevu sam i ja proshao na slichnu foru.
Ushao sam sa krdom mamuta i pokojim rig-om.
Otpakovao rigove u battle base i vozdra Kane. ;)

Posle 1.05 patcha ne znam da li ce da moze ovo.

U NOD kampalji u jednoj misiji mi kaze da unishtim GDI bazu.
Mislim da je bash ta u Sarajevu ali iz NOD kampanje.
Ja poshaljem jedan samoubilachki air strike na GDI i odjednom taj objectiv chekiran, ja kao unishtio bazu a nisam je ni nacheo. Onda se javi novi PO i kaze da unishtim izdajice. :D A GDI je kao u rushevinama. :D :d

Deshavalo mi se da isteknu tajmeri za nuke u GDI kampanji a Kane me ne gadja sa istom.
Ne zna koju bazu da mi rokne na mapi :D

Za Albaniju je caka da prvo idesh na desno posle mosta i zauzmesh onaj depo a onda dobijesh josh jedan rig. Zauzmesh gore PO i tek onda idesh na drugi kraj mape tj. levo po drugi BO.
NOD baza pada kao od shale kad im izrokash Obeliske sa firehawksima.
Interesantno je to shto jedan rig popravish sa drugim i tako u krug mada nadje se i koji $ za opravku ako naletish na crates.

Poslednja izmena:
pojavljuje i se ova slika kada hocu da pokrenem igricu:
73864945lo6.png

za sve ima prvi put,nikada ovakvu poruku nisam video?

Poslednja izmena:
Jel to igra sa nekim novijim patchom ovako iskache ili je probelem u "proceduri" za pokretanje? ;)

meni radi ok sa daemonom a na alcoholu nece.

Vrh Dno