Šta je novo?

Combo DVD&VHS

marinko98

Čuven
Učlanjen(a)
17.08.2005
Poena
575
Da li neko ima iskustva sa takozvanim Combo DVD i VHS rekorderima(sve u jednom) uredjajima, i da li se uopste mogu kod nas kupiti. U Madjarskoj u MediaMarkt-u, to jest na sajtu www.mediamarkt.hu sam video te combo uredjaje ,a i u casopisu "Mikro" je u par navrata bio test tih uredjaja. Zanima me da li ih uopste ima kod nas i posto su?

Ako mislis na VHS recorder + DVD player, videh nekoliko modela u rodicevom megamarketu (NS). Ne secam se cena. (cini mi se da su bili u rasponu 12000 - 20000 u zavisnosti od proizvodjaca) Sto se kvaliteta tice nisu nista bolji ni losiji od redovnih vhs i dvd uredjaja. Imao sam prilike da se pozabavim jednim samsungovim modelom i sasvim je solidan, cak sam razmisljao da sebi pazarim isti. Kombinaciju VHSrec + DVDrec za sad nisam video kod nas.

Hannibal je napisao(la):
Ako mislis na VHS recorder + DVD player, videh nekoliko modela u rodicevom megamarketu (NS). Ne secam se cena. (cini mi se da su bili u rasponu 12000 - 20000 u zavisnosti od proizvodjaca) Sto se kvaliteta tice nisu nista bolji ni losiji od redovnih vhs i dvd uredjaja. Imao sam prilike da se pozabavim jednim samsungovim modelom i sasvim je solidan, cak sam razmisljao da sebi pazarim isti. Kombinaciju VHSrec + DVDrec za sad nisam video kod nas.

DA mislim na kombinaciju VHSrec + DVDrec, znam da ih ima u Hrvatskoj i u Madjarskoj (www.mediamarkt.hu)

Nazad
Vrh Dno