Šta je novo?

Combo drive CD-R\RW\DVD...da ili ne?

bojanakov

Čuven
Učlanjen(a)
28.09.2002
Poena
619
Uskoro treba da sklopim nov kompjuter,pa se naravno pored ugradjivanja standardnog CD ROM-a razmisljam i o rezacu a i o DVD romu.Malo mi je glupo da kupujem sva tri uredjaja odvojeno,pa se zato razmisljam o nekom Combo drive-u...cuo sam razne komentare na tu temu(u glavnom su glasili da to ne valja kupovati jer se Combo brzo izaka?!?) i ne znam da li je pametna kupovina Combo???
Pozdrav!

Kombo se ne izak brzo, ako je iole bolji (recimo Liteon). Ali moja iskrena preporuka je da se ili isprsis za dvd rezac ili da ostanes na nekom jeftinom cdrw-u a da ostatak para ostavis sa strane za dvdrw.

Inace, sta to bese cdrom ? :d

Da i za dvd rezac sam cuo da je dobra stvar ali mi dodje dosta skup a ne vidim da je to bas neka prilika za zaradu rezanjem DVD filmova...bar ne u sredini gde ja zivim(Jagodina)...tako da sam od toga digo ruke :D
Ima li jos neko nesto da mi kaze u vezi Combo drive-a?

Ja sam imao iskustva samo sa Sony-evim combo-om i ni sa jednim nisam imao problema, a ljudima kojima sam ih dalje prosledio takodje su zadovoljni.

Combo i DVD rezac, ili Obican rezac i DVD rezac, ili obican DVD i rezac, CD ROM je vec zastareo...

BTW, i ja sam iz Jagodine... :D

Combo
u sustini nije losa stvar samo np kod druga liteon je previse bucan
a kod mene na lap-topu combo qsi(boze li imena za cd-rom)
cd na 24x zareze za ~8min
a na kompu cd-rw uredjaj na 24x za ~4min

bojanakov je napisao(la):
Da i za dvd rezac sam cuo da je dobra stvar ali mi dodje dosta skup a ne vidim da je to bas neka prilika za zaradu rezanjem DVD filmova...bar ne u sredini gde ja zivim(Jagodina)...tako da sam od toga digo ruke :D
Ima li jos neko nesto da mi kaze u vezi Combo drive-a?

Nema veze sa filmovima, ja nijedan dvd film nisam narezao :) Bekapi, imidzi igara, nekoliko divx-eva na 1 dvd...to uvek dobro dodje. E sad, drugo je pitanje koliko ljudi u Jagodini uopste ima dvd citace.

Kao sto vidis, Vocko takodje preporucuje Liteona (bez obzira sto se njegov zove Sony :)), otprilike sa gotovo svim novijim comboima nema neke greske. Problema je bilo ranije sa nekim starijim modelima koji su brzo crkavali ili nisu lepo rezali...danas je sve to ok.

Pozdrav

Nazad
Vrh Dno