Šta je novo?

combat fl.simulator-problem

ljubapo

Čuven
Učlanjen(a)
03.10.2002
Poena
619
Posle instalacije(i krekovanja)kada se startuje nece da se pokrene-prijavljuje gresku u cfs.exe config fajlu.I posle reinstalacije prijavljuje isto?Zna li neko lek za ovaj problem-da nije zbog INTEL procesora kao kod NWN koju lepo instaliram ali uopste nece da se pokrene?
Pozdrav svim igracima.cheers

Nista ne propustas... U pitanju je arkada. Ima lose kokpite, los damage model, lose flight modele...

I nadasve gadan teren... 300m prelepo pa 30km mrlje do sledeceg grada...

Ni prineti Il-2 Sturmoviku...

Najvishe mi se svidja ono u prvom delu kada avioni iz drugog svetskog rata imaju navodjene rakete 😀

Jedan prijateljski savet - nikako, ali nikako nemojte uzimati novi CFS- ja nisam mogao da verujem da su izbacili onako losu igru... pa Il-2 Sturmovik je bog i batina, ovo stvarno nema smisla... ma zao mi para, bolje da sam uzeo neki tetris FX

Jel'kad ste vec kod simulacija letenja, kakvi su utisci i poslednjoj verziji Flight Simulatora (2002?), da li zna neko gde mogu da nadjem Flanker 2.5 verziju, i kakav je taj IL-2, cuo sam samo najbolje, a voleo bih neku rec vise? Uostalom, jel ima neko pomenute simulacije, pa dai iskopiram?

Nazad
Vrh Dno