Šta je novo?

Coloseum case modding AMD-ATi 2nd mod

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
E ali ti nisi dao 30 hiljada za alat, što automatski znači da ti modovi nisu baš nešto...

:D

imam ja vise alata, samo ne znam koliko to sve vredi :)

E ovako ilidanu svaka cast za kuciste ali on nista nije radio . CNC masina je sekla stranicu. To mogu i ja da odnesem da mi iseku...
Pa nosi onda na CNC, sta cekas... ovo k'o da si izdeljao nogama.

I jos hoces da zaradjujes na tome / od toga...

@Coloseum PC

idi malo potrazi po netu sta ljudi prave ako vam je prvi i hocete da pravite biznis sto ona sebi pravite antireklamu ?
to sto si rekao da je illidan nosio na cnc to znaci da netreba da se sece na CNC masishini nego da uzmes sekac za lim pa time ? glupost bitno je da to dobro izgleda
i trebas dobro pogledati po netu i skupiti dosta ideja pa ona sve to primeniti i sto bi sekao testerom ako za sve to postoji mashina ?

i na kraju od tog modovanja nema leba tu pare neces sigurno zaraditi mozda ti je bolje ovde da pokupish neke savete pa da posle pravish kucsita nekim indijancima koje mozes da odres i koji neznaju da koriste internet

sve u svemu pogreshno shvatash to sto su ti ljudi rekli sta ti(vam) nevalja da si to kucsihte uradio pre 6 7 godina bilo bi dobro to je sad dobilo sasvim novu dimenziju

Ka ovome se tezi http://www.million-dollar-pc.com/ pa sad uporedi malo

Poslednja izmena:
To kucite nam je prvi mod koji je uradjen jos pre 8 meseci zato nisam vodio racuna o srafovima i toga sam svestan ... Ali vremenom i to se popravi jer ucis sam na svojim greskama .... Modovanje u proseku kosta izmedju 1500-4000 din .. Sve zavisi sta musterija zahteva .... Kao sto sam rekao nije problem da primim kritiku ali da me neko pljuje to ne dozvoljavam...

Evo čitam ovaj jaaako zanimljiv post i prosto nisam mogao da se ne uključim...Obzirom da se bavim poslom u kome lečim ljude od posledica NJIHOVIH grešaka...u ovom slučaju mislim da bi bilo bolje da ako već želiš da zarađuješ na ovakav način naučiš poso iz tuđih grešaka....Biće tebi jeftinije a njih će manje boleti glava...i verovatno ti neće vraćati robu na koje kakvu doradu ;)

Da se razumemo...SVAKA ČAST NA TRUDU!Ali sa takvim stavom i ne poštovanjem starijih forumaša(sebe ne ubrajam tu :) )...teško da ćeš ovde progurati svoje ideje...čak i ako budeš stasao u ok moddera....Srećno u svakom slučaju i ne zaboravi svaka kritika je zlata vredna ma kakva ona bila.... :wave:

To kucite nam je prvi mod koji je uradjen jos pre 8 meseci zato nisam vodio racuna o srafovima i toga sam svestan ... Ali vremenom i to se popravi jer ucis sam na svojim greskama .... Modovanje u proseku kosta izmedju 1500-4000 din .. Sve zavisi sta musterija zahteva .... Kao sto sam rekao nije problem da primim kritiku ali da me neko pljuje to ne dozvoljavam...

Ne flejmujem ali ovaj post ti se u narodu zove

EPIC FAIL

Covek je zavrsio svoju karijeru ovde. Ja sam ga i pored reklame OSTAVIO radi zajednice nadajuci se da nije klasican seljanin ali sam ocito pogresio. Ako nece da deli svoje znanje i da ceo worklog kao ostatak ekipe a hoce da se svadja i ne podnosi kritiku - instant menjamo status na forumu.

Nije :)

Ma ima ih koliko hoces ;) Mislim da je 2 minuta vrh.

30K za alat?!? Pa mogao bi i rukama da nauci da radi tim alatom a ne nogama. Meni da je onakvo kuciste dao mislim da mu kicmu izvadio na zivo. Isao bi da mi kupi drugo kuciste a onda bi mu naplatio casove iz mogovanja. Ja sam prokomentario u jednoj njegovoj temi i bio sam jako suzdrzan. Ali decko sto ima stav hehe :D
On i ja, + takvo kuciste u prostoriji... Neka krv bi pala :p

Iskomentarisao sam ASUS mod i sad videh da je dečko banovan, a posle ovoga:

Ne sine nego nedam da mi ****** pljuju po radu ... Ako ti se ne svidja zaobidji ali nemoj da pljujes .. To je ono sto mi smeta ... Da li razumes o cemu pricam ?

i treba.

Hoće samo da ga hvalimo i svi kojima se ne sviđa su ******! Znači strašno...

Postavljaj ti tvoje "modove" na YT pa neka ti hrane ego sa "WOW dude", "Awesome bro' ", "Cool" i ostalim komentarima, barem ćeš živce sačuvati.

Poz

Bolje nije ni zasluzio...

Baltazar is back!!!:-devil-: LOL

Izvinjavam se na ispadu ali mi ovo stvarno ima slican potpis, jer je decko stvarno u rekordnom vremenu kao sto je vec neko naveo uspeo da uradi maltene nemoguce(iznervira pola foruma svojim vaspitanjem).

Dobro ljudi, dosta je bilo :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno