Šta je novo?

Colin3 lan multiplayer?

vuk204

Čuven
Učlanjen(a)
18.08.2002
Poena
620
Umrezio sam se sa ortakom, naostrio na opaku voznju kad u opcijama samo split screen i take turn. Nije valjda da je igra toliki port da nisu bili u stanju da urade multiplauer na mrezi?

CMR3 uopste nema multiplayer.

Postoji negde neki nezavisni "third party" programcic koji nesto u tom smislu omogucava...ali sta tacno ne secam se, iskreno receno nije me previse interesovalo.

vuk204 je napisao(la):
Umrezio sam se sa ortakom, naostrio na opaku voznju kad u opcijama samo split screen i take turn. Nije valjda da je igra toliki port da nisu bili u stanju da urade multiplauer na mrezi?
Kao sto rece Drapin, ne moze u mrezi. Ali zato nabavi Rally Masters i uzivaj cheers

Nesto mi ne zvuci logicno multiplayer rally! Sta ce vam multiplayer kad ionako svako vozi posebno?

Koliko me pamcenje sluzi Colin 2 je imao multiplayer preko mreze, vozilo se u isto vreme u ghost modu da vozaci ne smetaju jedni drugima a da u isto vreme zavrse trku.

vuk204 je napisao(la):
Koliko me pamcenje sluzi Colin 2 je imao multiplayer preko mreze, vozilo se u isto vreme u ghost modu da vozaci ne smetaju jedni drugima a da u isto vreme zavrse trku.
Dobro te sluzi secanje, a postojao je i arkadni mod gde je postojalo chukanje koje je opet davalo odredjenju draz i nije mi jasno zasto isto tako nije uradjeno i u trojci :(

Pa zato sto su napravili najgori port sa XBOX-a.

Nazad
Vrh Dno